icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

strasti se ne smiruju

ISTERAĆU DO KRAJA: Bivša supruga Alberta Nađa TUŽILA JE fudbalera i tvrdi da joj duguje 34.000 EVRA

Podeli:

  • 4

Tužila je svog bivšeg supruga, a preti da će isto uraditi i njegovoj sadašnjoj ženi.

Albert Nađ i Jelena Nađ
Albert Nađ i Jelena Nađfoto: Zorana Jevtić

Jelena Nađ, bivša supruga Alberta Nađa, tužila je fudbalera zbog neplaćanja alimentacije za troje dece i duga od 34.000 evra, navodi "Kurir". Posle ročišta je oplela je po bivšem suprugu, ali i izjavila da će tužiti sadašnju fudbalerovu suprugu zbog neistina koje plasira medijima.

Očekujem da će biti sve kako treba. S njim nemam šta da pričam. Oni su našli još jednog svedoka, pa se nadam da će sledeće ročište biti završno", rekla je Jelena.

Jelena je rekla i da se Nađ ne čuje sa decom i da ga je sin Nikola nazvao u januaru, a da je on pitao koji sin.

Isteraću do kraja, jer ja znam za koga se borim. Imam za koga. Srednje dete mi je završilo u Urgentnom, na skeneru, zbog užasnih bolova u glavu zbog izjava gospođe i tužiću je zbog laži. Svoju decu, pored imućnog oca, izdržavam ja. On morala nema, nadam se da će ga zakon naterati, a ako ne bude platio, ići će u zatvor. Mada ne želim da ide u zatvor. Ne želim mu zlo. On duguje 34.000 evra, bez škole koju sam ja platila 24.000 evra, a to ću mu oprostiti", rekla je bivša fudbalerova supruga.

 

Inicijalizacija u toku...