icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

krah jedne ljubavi

Najteži deo je bio kada su morali da saopšte ćerkama: Ana i Nikola rešili sve u SAMO JEDNOM DANU i definitvno razdvojili!

Podeli:

  • 37

Ana Kokić i Nikola Rađen papire za razvod braka morali su da potpišu baš na Božić, s obzirom na to da je Nikola sedmog uveče imao let za Moskvu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ana Kokić i Nikola Rađen papire za razvod braka morali su da potpišu baš na Božić, s obzirom na to da je Nikola sedmog uveče imao let za Moskvu, a odmah nakon odlaska kod advokata i razgovora sa ćerkama, vaterpolista se spakovao i otišao za Rusiju, dok je Ana ostala sa naslednicama u Beogradu.

 

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen odlučili su da nakon Božića svako krene svojim putem, pa su na najveći hrišćanski praznik potisali papire za razvod. To je ujedno narušilo i porodičnu proslavu Božića jer su odluku da više neće živeti zajedno istog dana saopštili naslednicama desetogodišnjoj Nini i devetogodišnjoj Tei.

 

Kako je Rađen imao let za Moskvu sedmog uveče, potpisivanje papira je moralo da se dogodi upravo na Božić kako bi sve bilo predato sudu do njegovog sledećeg dolaska. Nakon što su nekoliko puta pokušali da razgovaraju o svemu i braku daju drugu šansu, shvatili su da je sve uzalud. Ana je često odlazila kod Nikole u Moskvu, što sama, što sa ćerkama, ali je posle svega bilo jasno da su odnosi među njima zahladneli. Zato su odlučili da kada Nikola dođe u Srbiju za praznike, potpišu papire za sporazumni razvod. Sve je bilo gotovo za Božić, kada su u advokatsku kancelariju stigli zajedno - kaže naš izvor, i dodaje:

 

 

foto: Promo

Usledio je najteži deo jer su odluku morali da saopšte ćerkama koje nisu ni slutile da između mame i tate već neko vreme stvari ne funkcionišu. Porodičnu idilu na Božić zamenili su ozbiljnim razgovorom. Zajedno su objasnili Nini i Tei da više neće živeti zajedno, ali da to ne menja odnos koji će oboje imati prema njima. Vrlo pažljivo su im saopštili šta razvod roditelja znači za njihovu porodicu i potrudili se da one ovu njihovu odluku ne shvate traumatično. U svakom slučaju, Nikola je često bio angažovan van Srbije i neće im biti čudno što ne žive zajedno, ali će to svakako osetiti kada su porodična putovanja u pitanju i to što Nikola neće više spavati u porodičnom stanu. Zasad deluje da su devojčice, koliko je to moguće, odluku prihvatile dobro.

 

Inicijalizacija u toku...