icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

ISTINA ILI ne?

ON SE GODINU DANA NIJE POJAVIO DA TO POTPIŠE: Ana Sević objasnila detalje brakorazvodne parnice!

Podeli:

Iako su prvobitno pričali da će se sami dogovoriti, očigledno da je negde nastao problem.

bivši supružnici
bivši supružnicifoto: Kurir

Još uvek zakoniti bračni par promenio je dosadašnjeg advokata, a na sudu će se dogovoriti o detaljima parnice kako bi podelili imovinu i starateljstvo nad ćerkom Lorenom.

 

Pevačica i voditeljka Ana Sević svojim izjavama aludirala je na to da ne može da se uda za novog partnera jer joj pevač Darko Lazić nije dao slobodu. Naime, iako više od godinu dana nisu zajedno, Lazić nije potpisao papire za razvod braka, a onda mu se dogodila nesreća od koje se još uvek oporavlja.

 

 

Ana tvrdi da ne zna šta je razlog Darkovog odlaganja, a on poručuje da će uskoro potpisati papire. Advokat Andrija Marković, koji se bavio njihovim razvodom, odustao je od ovog predmeta.

 

foto: Damir Dervišagić

Morao sam da izađem iz tog predmeta jer ne mogu ni na čiju stranu. Ja sam i dalje njihov advokat, ali ne za ovaj slučaj. Moral i profesija mi ne dozvoljavaju da držim bilo čiju stranu u brakorazvodnoj parnici, a advokat sam i jednom i drugom. To je moja odluka i to nema veze sa njima - rekao je Marković za “Scenu”, a na naše pitanje da li se desio neki problem između Darka i Ane te je iz tog razloga doneo ovakvu odluku, on kaže:

 

- Nikakav se problem nije dogodio među njima. Mislim da će se oni razvesti bez ikakvih problema.

 

Tragom ove priče pozvali smo Anu Sević koja nam je potvrdila da se njen dugogodišnji advokat više ne bavi njenim razvodom.

 

To je  moj advokat oduvek, a Darku je pomagao u nekim njegovim problematičnim situacijama. Ja sam se samo prebacila na drugog advokata i to je to. Andrija je moj ujak i ja nisam htela da ga mešam u privatne stvari - rekla nam je Sevićeva kada smo je pozvali.

foto: Damir Dervišagić

 

Ona tvrdi da ne zna zašto Darko godinu dana odlaže da potpiše sporazumni predlog za razvod braka, na koji je pristao.

 

Mi smo postigli sporazum, ja sam tražila razvod braka. On se godinu dana nije pojavio da to potpiše. Zašto on izbegava da to potpiše, morate njega da pitate - kaže Ana.

Darko je bio veoma štur u odgovoru na pitanje kada će se razvesti. 

 

Ne bih mnogo da ulazim u detalje, to su neke privatne stvari. Nema nikakvih problema, sve ide svojim tokom. Ne znam sigurno kad ću se razvesti... Čim se oporavim - kratko nam je poručio pevač.

 

Inicijalizacija u toku...