icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

jaka i stabilna

Dea je dobra i hrabra ali je još uvek nisam video: Mladen Mijatović svakodnevno gleda izabranicu preko stakla!

Podeli:

  • 3

Dea je i dalje u jedinici intenzivnog lečenja i za sada nema promene njenog stanja

foto: instagram

Mladen Mijatović, partner Dee Đurđević koja se oporavlja na VMA nakon teške saobraćajke, otkriva da sada svi čekaju današnji dan kada će imati nove informacije o Deinom daljem oporavku i toku lečenja, te da je za sada stanje nepromenjeno.

 

Dea je i dalje u jedinici intenzivnog lečenja i za sada nema promene njenog stanja. U ponedeljak ćemo znati nešto više o daljem toku lečenja i da li će biti premeštena sa intenzivne nege. To sada strpljivo iščekujemo. Dea je dobro i hrabra je - rekao je Mladen Mijatović, koji je u svakodnevnom kontaktu sa svojom devojkom iako zbog virusa koji vladaju do sada nije imao prilike da je vidi uživo.

foto: Damir Dervišagić

 Dea će jedinicu intenzivnog lečenja napustiti početkom sledeće nedelje, ali će danas da se donese odluka koji će to tačno dan biti. Budući da trenutno vladaju virusi, lekari još razmišljaju kada bi voditeljku mogli da prebace na drugo odeljenje.

 

Inače, i doktori sa VMA su potvrdili da će u ponedeljak znati kada će Dea izaći sa jedinice intenzivnog lečenja, tako da je prvi dan ove nedelje presudan za dalji tok oporavka i lečenja voditeljke ružičaste televizije, koja je od momenta nesreće do danas hrabro podnela svaki trenutak na intenzivnoj nezi.

 

Osim Mladena, Deu posećuju i njena majka, najbliži i kolege, te je i Predrag Sarapa pre tri dana imao priliku da vidi Deu, preko stakla.

 

Mahnuli smo jedno drugom, srećan sam što sve prolazi kako treba - ispričao je Sarapa.

 

 

Inicijalizacija u toku...