icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

prisetila se detinjstva

SNEŽANA ĐURIŠIĆ OTKRILA NEPOZNATE DETALJE IZ SVOG ŽIVOTA: Ona je brinula o meni, bila mi je kao DRUGA MAJKA!

Podeli:

  • 2

Pevačica je progovorila o malo poznatim detaljima iz svog života

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Snežana Đurišić otkrila je kako je njenu sudbinu odredila žena koju je smatrala drugom majkom.

 

- Ja sam jako mlada počela da radim ovaj posao, bukvalno kao devojčica od 6-7 godina. Meni su od početka velika podrška bili roditelji. Postojala je i ta jedna žena koja je bila muzički umetnik na radiju, a kasnije i na Televiziji Beograd, zvala se Radmila Trifunović. Ona je bila stroga ali pravična. Bila je sreća da vam ona udeli neki savet, jer je kod nje to sve bilo: 'Ti znaš, ti ne znaš, doviđenja, dobrodošla'. Po kratkom postupku - rekla je Snežana.

 

- Ona je o meni brinula kao moja druga majka, zvala sam je muzička majka. Prvi put kada sam se susrela sa njom bila sam dete, imala svega 7 godina. To je bilo takmičenje, a ona je bila glavna. Prijavili su me učitelj i tata, pevala sam zabavnu muziku. Ona me je upitala znam li neku narodnu pesmu, zapevala sam od Lepe Lukić. Rekla je da su za mene narodnjaci i tako je ostalo. Posle kad god je trebao da se desi neki važan koncert u Beogradu, ona je imala kontakt sa mojim roditeljima, mi smo tada živeli u Kraljevu, a oni su me dovozili. Ono što sa ovog aspekta mogu reći je da je taj život, kao i estrada, pun nepravdi. Uvek je bilo takmičenja za mlade talente, samo su bila drugačija nego ova danas - zaključuje pevačica.

 

 

Inicijalizacija u toku...