icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

manje poznati detalji

JEDAN JE OD NAJPOPULARNIJIH DOMAĆIH PEVAČA: Dženan Lončarević je zbog BOLESTI morao da pauzira sa karijerom, a o OVOJ stvari nikada ne govori

Podeli:

  • 3

Dženan niže uspehe, a želi da se o njemu piše i priča isključivo zbog muzike.

foto: Nemanja Dedović
foto: Nemanja Dedović

Dženan Lončarević plasirao se u finale Beovizije, koje će se održati u nedelju, 3. marta, pesmom "Nema suza", koja je posvećena majkama koje su sinove slale u rat.

 

"Pesma je antiratna ali tužna. Malo je drugačija od onih standrdnih evrovizijskih pesama, verujem u nju jer je jako emotivna. Govori o emociji majki koje su slale sinove u rat. Uz sve to verujem da je pesma kvalitetna, a na meni je da je na najbolji mogući način iznesem", ispričao je Dženan pred "Beoviziju".

 

Pevač ne voli mnogo da priča o privatnom životu. U braku sa ženom koju je upoznao pre nego što je postao popularan i sa njom ima dvoje dece. Međutim, o privatnom životu nikada ne govori. Jedino što je o privatnom životu pričao jeste da je imao veoma srećno detinjstvo u Prijepolju gde je rođen i da je osim muzike, voleo fiziku i odbojku.

 

Sa školskim horom učestvovao je na brojnim manifestacijama širom bivše Jugoslavije. Na pitanje zašto nikada ne govori o privatnom životu Dženan je rekao: "Zato što je privatan, ljude zanima moja muzika, i to tako treba i da ostane".


Inače, Dženan je imao i velikih problema sa zdravljem. Na jednom koncertu pokrenuo mu se kamen u bubregu te je morao da leži više od mesec dana.

 

"Postojao je trenutak u mom životu, kao što svi znate, kada sam bio jako bolestan i kada sam morao da pauziram sa karijerom. Bilo je to jako teško za mene. Kada mi se sve to dogodilo, sa svih strana su mi stizale poruke i pozivi što podrške, što onih koji su zvali radi reda. Tada sam saznao da su mnoge moje kolege govorile loše stvari o meni. Tada sam video ko je tu pravi prijatelj, a ko ne", ispričao je on tada.

 

Iako je postao poplaran širom Srbije i regiona, Dženan ne zaboravlja svoj rodni grad, pa vrlo često svira i peva u Prijepolju. Iako o tome ne voli da govori, Dženan Lončarević je jedan od najvećih humanitaraca u Prijepolju, a rado se odaziva dobrotvornim akcijama širom Srbije.

 

Naime, Dženan Lončarević i njegov brat Senad uplatili su kiriju za stan za godinu dana unapred za porodicu iz Prijepolja, kojima je klizište srušilo kuću u kojoj su živeli. "Istina je, ali ne bih da pričam o tome. Ako već pomažeš nekome, ne moraju svi da znaju. Držim se toga i tako će i ostati", rekao je Dženan tom prilikom.

 

 

 

 

 

Inicijalizacija u toku...