icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

čeka je još jedna operacija?

MAJKA I VERENIK SE NE ODVAJAJU OD NJE: Deu Đurđević očekuje nastavak lečenja, a evo šta su joj lekari STROGO ZABRANILI!

Podeli:

  • 6

Voditeljka Dea Đurdević ušla je u drugu fazu lečenja nakon teške saobraćajne nesreće

foto: Printscreen/Instagram
foto: Printscreen/Instagram

Ona je posle mesec i po dana prebačena sa VMA u Kliničko-bolnički centar Srbije, na Odeljenje ortopedije. Kako piše Scena, nju sada očekuje nastavak lečenja, a možda i druga operacija.

 

Dea se oseća dobro i doktori su zadovoljni kako protiče njen oporavak. Oni su i očekivali da će njeno lečenje biti dugo i iscrpno tako da nisu iznenađeni što je mesec i po dana provela na i intenzivnoj nezi. Ona je sada smeštena na ortopediji i o njenom zdravstvenom stanju brine čitav tim lekara na čelu sa Bumbaširevićem, koji je najbolji u svojoj struci. Pošto joj je spasao ruku, sada brine i o nastavku njenog lečenja.

 

Dei bi trebalo da bude urađena još jedna operacija ruke, ali će odluku o tome doneti lekari koji brinu o njoj. Trenutno se rade razne vrste pregleda kako bi se ustanovilo njeno kompletno zdravstveno stanje. Na osnovu svega toga i snimaka koji budu urađeni, biće doneta odluku kada će se tačno uraditi operacija.

 

Svi se nadaju da će se to znati u narednih nekoliko dana kaže izvor upućen u lečenje lepe voditeljka i dodaje:

 

- Sada već majka Nena i dečko Mladen Mijatović mogu da je viđaju češće jer na intenzivnoj nezi im to nije o omogućeno, ali zbog virusa koji još vladaju doktori će im ograničiti posete.

 

Ona se nalazi u posebnoj sobi na odeljenju ortopedije i ima kompletnu negu koja joj je potrebna. Iznova je oduševila, ovog puta drugi tim doktora, svojim pozitivnim stavom i energijom koju ima. Iako su o tome koliki je borac čuli od kolega sa VMA sada su se u to i sami uverili. Njene prve noći u Kliničkom centru prolaze mirno i svi su zadovoljni kako je pri hvatila promenu. Srećna je što je bliže doktoru Bumbašireviću u kojem ima puno poverenje i kojem je zahvalna što joj je je spasao ruku. Potpuno sarađuje sa lekarima, što je njima jako bitno u određivanju dalje terapije.

 

- Deina majka se trudi da pred ćerkom bude nasmejana i pozitivna, ali je sve ovo teško podnela. Sa druge strane, Mladen je prilično pribran i uspeva da osnaži kako Deu, tako i njenu majku da će sve biti u redu. Iako Dea sada ima mobilni telefon kod sebe, doktori su joj savetovali da ga koristi samo kako bi komunicirala sa najmilijima, a ne da bi čitala vesti koje je mogu uznemiriti. Doktorima je važno da ona bude opuštena i smirena kako bi oporavak tekao u smeru koji su zamislili zato joj surfovanje i odlazak na društvene mreže ne preporučuju - istiakao je izvor.

 

 

 

Inicijalizacija u toku...