icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

rešila je da sve iznese

MI SMO PRIMITIVNO DRUŠTVO, SVAKA RAZLIČITOST JE PROBLEM: Šarmantna glumica Tamara Krcunović iznela STAV o svetu koji nas okružuje!

Podeli:

Ona je stabilna i jaka žena, koja misli svojom glavom

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Glumica koju je publika zavolela kroz serije “Senke nad Balkanom”, “ Ubice moga oca”, “Šifra Despot” i “Vojna akademija”, priča o stvarima koje je privatno brinu i plaše. Tamara Krcunović pomno prati šta se događa u našem društvu i kaže da je stvar primitivizma našeg naroda u tome što ga je sramota da priča o bolesti i problemima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on

 

"Svet je konzervativan, mi smo primitivno društvo i svaka različitost je problem u našem društvu. Vrlo često mi se desi da se u društvu zapalim braneći neke manjine ili grupacije. Kao mala živela sam u Alžiru među Afroamerikancima, Arapima, Francuzima, Italijanima i nisam navikla na podele bilo kakve vrste - niti nacionalne, religijske. Porodično sam tako naučena i to mi je strano. Mi kao društvo treba mnogo da napredujemo. Potrebno je dosta truda i vremena za to." - kaže Tamara, a na pitanje da li je to osetila na svojoj koži, kaže:

 

"Kao žensko biće, jesam. Često mi se dešavalo da na nekim sastancima, kada je četvoro, petoro muškaraca i ja žena, da sam poslednja na koju se obraća pažnja u smislu mišljenja na neku temu o kojoj dosta znam. Dešava mi se da mi je u mom poslu teško da se bavim produkcijom, pošto ima malo žena koje to rade. Nije sve to lako. Ovo je stvarno i dalje muški svet u kojem živimo. Postoje primeri da nekada žene mogu nešto što mogu i muškarci, ali sve zavisi od posla. Osećam da živim u muškom društvu, a to mi se ne sviđa.

Tamara, koja kaže da nije zaljubljena i da ne bi krila partnera da ga ima, misli da su društvene mreže poremetile međuljudske odnose. Udvaranja preko njih ne smatra ozbiljnim."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Krcunović (@tamarakrcunovic) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inicijalizacija u toku...