icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

veliki gubitak

NATALIJA TRIK FX PROGOVORILA O POTRESNIM DETALJIMA IZ SVOG ŽIVOTA: Odjednom joj je pozlilo, saznala je da boluje od NAJGORE BOLESTI i umrla je za mesec dana...

Podeli:

Natalija Trik FX otkrila je da je pre 13 godina ostala bez majke, koja je izgubila bitku sa opakom bolešću

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Zadrugarka je u razgovoru s Miljanom Kulić otkrila porodičnu tragediju - da je izgubila majku. Naime, cimerka joj se požalila da je pod stresom i da će se zbog toga razboleti, pa ju je Natalija savetovala.


- Treba da paziš, da gledaš sebe, svoje dete, mamu. Marija je sve u pravu što ti kaže. Meni je mama umrla. Kad mi je pričala dok sam bila devojka, govorila sam „dosadna si“. Sad znam da je sve bila u pravu - počela je Natalija, a Miljana ju je ispitivala kada i od čega joj je majka preminula.


- Imala sam 35 godina kad je umrla. Sad imam 48. Imala je rak materice. Samo odjednom je umrla. Nije znala da je bolesna, odjednom joj je pozlilo. Povraćala je, vrtelo joj se u glavi, bilo joj je muka i bolela ju je glava. Mislila je da je to zbog migrene. Padala je u nesvest. Radili su joj analize i nažalost ustanovili su joj najgori oblik bolesti. Umrla je za mesec dana - rekla je Natalija uzdržavajući se da ne zaplače i dodala:

 

- Slušaj Mariju. Sve što ti kaže je u pravu. Mama ti ne želi zlo. Ona ti želi samo najbolje - savetovala ju je ona.

 

 

Inicijalizacija u toku...