icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

izborio se

RODITELJI SU SE RAZVELI KADA JE IMAO TRI GODINE, A ONDA JE OTAC UMRO OD LEUKEMIJE: Masimov život nije bio nimalo lak!

Podeli:

Naučio je mnoge lekcije tokom života, ali je svestan i u čemu je grešio.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač Masimo Savić nije krio da je u mladosti imao teške životne trenutke, a sada je otkrio još potresnih detalja iz detinjstva. On je uvek isticao da ga je supruga Ena izvela na pravi put i pomogla mu da pobedi zavisnost.

 

"Kako su se moji roditelji rastali kad sam imao tri godine, moj otac je oboleo od leukemije i umro kada sam imao šest godina, a tada je već bio u drugom braku. Ne priznajem premisu 'onaj koga su zlostavljali će postati nasilnik' - ja sam dete rastavljenih roditelja, pa ću imati isti takav brak - ne verujem u to. Kod mene je baš obrnuto", rekao je Masimo.

 

On je takođe dodao da mladi koji su imali teško detinjstvo treba na vreme da nađu dobrog uzora koji će ih izvesti na pravi put.

 

foto: Stefan Kojić

"Treba da nađu nekoga ko im imponuje - profesor, roditelj, stariji prijatelj, deo generacije. Neko ko će im reći što su dobre knjige. Ne treba sve čitati, niti slušati sve što škola kaže. Ali postoji jedna količina jako dobrih knjiga koje bi savetovao svima, koje su mi otvorile um, da počnem više analitički razmišljati o svemu što me okružuje. Savetovao bih mir, dobre živce i da uživaju u mladosti jer ona strašno brzo prođe. Život brzo prolazi i verujte mi, ja sam juče imao 16 godina. To je moj osjećaj – imam telo pedesetogodišnjaka, ali unutra je biće koje ima najviše 30 godina. Moje telo je skafander, unutra je mlado biće. Žao mi je što nisam bio svesniji dok sam živio mladost koliko je posebna. Premalo sam stao na loptu i uživao u svetosti života i božanstvenosti planeta. Previše novca ulažemo da vidimo šta je u svemiru, a ne znamo šta je u moru. Krivo su nam postavljeni imperativi i čini mi se da svet ne ide u dobrom pravcu te da se u klimatskom smislu moramo osvestiti", zaključio je poznati muzičar.

 

 

 

Inicijalizacija u toku...