icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Čarli Šin vraća Bruk Miler kući

Podeli:

Glumačka zvezda Čarli Šin odustao je od prodaje vile koju je kupio bivšoj supruzi Bruk Miler, jer želi da njihova zajednička deca budu blizu njega onim danima koje provode s majkom.
Čarli Šin i Bruk Miler, Profimedia
Čarli Šin i Bruk Miler, Profimedia

Čarli Šin odustao je od prvobitne ideje da proda vilu koja vredi skoro 5 miliona dolara, koju je kupio bivšoj supruzi Bruk Miler, a koja se nalazi blizu njegove kuće. Šin je odustao od prodaje jer želi da tokom dana koji su sudski dodeljeni Bruk za provođenje sa decom bude blizu njih.

- Čarliju je važno da dečaci budu u njegovoj blizini, tako da više nema nameru da prodaje kuću. Bruk za sada ostaje u kući tokom poseta deci, ali razmišlja da se ponovo useli - rekao je za RadarOnline.com izvor blizak zvezdi i dodao da Čarli zaista želi da se Bruk ponovo useli u kuću nakon što ponovo pokuša da povrati starateljstvo nad dečacima.

Blizanci trenutno žive u toj kući sa svojim ujakom Skotom Milerom.

Inače, Bruk je izgubila starateljstvo nad decom jer je zadržana na posmatranju na odeljenju psihijatrije zbog prekomerne upotrebe lekova. Na lečenju je bila neverovatnih 20 puta, a za to vreme njene i Čarlijeve blizance čuvala je druga bivša žena poznatog glumca Deniz Ričards. Deniz ih je čuvala sve dok se blizanci nisu počeli nasilno ponašati prema njenoj deci i tada ih je preuzeo Brukin brat Skot.

Čarli Šin pored četvorogodišnjih blizanaca Boba i Maksa koje ima sa Bruk, takođe ima i dve kćerke, devetogodišnju Sam i osmogodišnju Lolu, koje je dobio sa bivšom ženom glumicom Deniz Ričards.

Pored četvoro maloletne dece, Čarli ima i odraslu kćerku Kasandru koju je dobio sa devojkom iz mladosti Paulom Profit, a koja mu je prošle godine rodila i unuku Lunu.

Iako se ženio tri puta i ima petoro dece, Čarli se nedavno verio sa mlađanom Bret Rosi, bivšom porno zvezdom i sa njom takođe planira dete.

Bret je mlada i jako želi porodicu, a Čarli je u nju stvarno zaljubljen i želi da joj ispuni sve želje, ali ne sada. Glumac želi još malo da uživa sa Bret, a deca će svakako doći.

Inicijalizacija u toku...