icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

IZJAVA PREDSEDNIKA AMG

ADRIA MEDIA GRUPA kupila prava i potraživanja koje je imao WAZ

Podeli:

Povodom informacije koja se pojavila u servisu novinske agencije “Beta” kompanija Adria Media Group želi da objavi sledeće:
Aleksandar Rodić, predsednik kompanije Adria Media Group
Aleksandar Rodić, predsednik kompanije Adria Media Group
IZJAVA PREDSEDNIKA ADRIA MEDIA GRUPE ALEKSANDRA RODIĆA
 
Adria Media Group d.o.o. kupila je sva prava i potraživanja od Funken Medien Gruppe, a prema i u vezi sa Politika Novine i Magazini d.o.o, Politika štamparija d.o.o, Politika AD Beograd, Dnevnik Vojvodina Press d.o.o i NID Novosti iz Beograda. Ta prava i potraživanja ranije je imao nemački WAZ, koji sada posluje pod imenom Funken Medien Gruppe.
 
Adria Media Group d.o.o. će u narednom periodu ući u proces realizacije ovih prava i potraživanja, poštujući sve važeće zakone Republike Srbije. U slučaju da AMG ostvari pravo vlasništva u bilo kom od gore navedenih privrednih društava, tražićemo saglasnost Komisije za zaštitu konkurencije.
 
Predsednik kompanije Adria Media Group
 
ALEKSANDAR RODIĆ
 
Adria Media Group izdaje dnevni list Kurir, 41 štampano izdanje magazina i nedeljnika, 24 digitalna izdanja i ima 720 zaposlenih u regionu. Posluje na tržištima Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Inicijalizacija u toku...