ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA SANDRE REŠIĆ SA OCEM: Dirljiva uspomena koja će vam NATERATI SUZE NA OČI (FOTO)
Sandra Rešić, Foto: Nenad Kostić

uspomene

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA SANDRE REŠIĆ SA OCEM: Dirljiva uspomena koja će vam NATERATI SUZE NA OČI (FOTO)

Pevačica i njen pokojni otac imali su turbulentan odnos

Objavljeno:

Mnogi danas kažu Sandri Rešić da bi njen pokojni otac Nino bio ponosan na nju i njen talenat. Ona je priznala da joj to prija, ali ipak, u javnosti smo retko mogli da vidimo njihove zajedničke fotografije. Sve do sada.

Na jednoj poznatoj stranici na Instagramu, koja objavljuje arhivske fotografije zvezda, osvanula je upravo fotografija Sandra i Nina. Nije poznato kada je fotografija nastala, ali se vidi da je pevačica tada bila veoma mlada.

Oni su pozirali zagrljeni u kućnoj atmosferi, a Sandra, kažu mnogi, ne liči ni nalik na devojku koju poznajemo danas. Ipak, oči i osmeh su nešto što niko ne može da joj oduzme, a po tome se i te kako prepoznaje.

Podsetimo, u ranijim intervjuima Sandra je govorila o tome da joj je očinska figura nedostajala tokom odrastanja, iako se njena majka trudila da joj sve nadomesti.

Ono što je mnoge šokiralo bila je priča nakon što je Nino postao popularan, a gde se govorilo da nema ženu i dete.

Sandra je uvek isticala da joj je otac falio
Sandra je uvek isticala da joj je otac faliofoto: Printscreen Instagram

- Moji su se razveli, on je tad postao zvezda, pa nas je napustio. Posle sam saznala iz novina da je neko izjavio da on nema ni ženu, ni decu, da je mlad i popularan i da ga žene obožavaju. To je sve bio marketinški trik, jer je u tom momentu on bio Nino, najpoželjniji muškarac u Jugoslaviji koji puni hale, pa da li je moguće da tako mlad ima ženu i dete? Tako se pustila priča da ja nisam njegovo dete. Dakle sve je to bio savet menadžera, da je to bilo najbolje za njegovu karijeru - ispričala je Sandra svojevremeno.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.