PAPARACI UHVATILI KORTNI KARDAŠIJAN I BARKERA KAKO IDU NA VEČERU: Pogledajte samo njen izraz LICA! (FOTO GALERIJA)
Kortni u Trevis, Foto: Profimedia

šta bi?

PAPARACI UHVATILI KORTNI KARDAŠIJAN I BARKERA KAKO IDU NA VEČERU: Pogledajte samo njen izraz LICA! (FOTO GALERIJA)

Par se uskladio u svojim tradicionalnim tamnim bojama. Kortni je nosila crnu haljinu sa prorezima sa strane i visoke čizme na platformi

Objavljeno:

Mladenci, poslovna žena Kortni Kardašijan Barker i bubnjar Trevis Barker, večerali su na večeri u restoranu Nobu u Los Anđelesu.

Par se uskladio u svojim tradicionalnim tamnim bojama. Kortni je nosila crnu haljinu sa prorezima sa strane i visoke čizme na platformi.

Ipak, najveći utisak je njen izraz lica. Izgleda da nije bila najbolje raspoložena iako je nedavno stala na "ludi kamen".

1 / 5 Foto: Profimedia

Podsećamo, rijaliti zvezda Kortni Kardašijan i njen suprug, bubnjar, Travis Barker, venčali su se "treći put", a ceremonija se održava u Italiji, u Portofinu.

Kortni i Travis prvo su imali tajno i "probno" venčanje u Las Vegasu, kom su prisutvovali samo njih dvoje, zati, sredinom maja, zvanično su se venčali u Santa Barbari okruženi najbližim prijateljima i članovima porodice.

No, sada je usledilo još jedno venčanje, treće po redu, koje sponzoriše italijanska modna kuća "Dolce & Gabbana".

Ceremoniji u Italiji, pored porodice i prijatelja, prisustvovale su brojne poznate ličnosti, koje su gliserom stizali na lokaciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.