SKANDAL NA SAN REMU! Novinari tvrde da su se OVE DVE PEVAČICE sukobile, a palo je i POLIVANJE
Ana, Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

šok vest

SKANDAL NA SAN REMU! Novinari tvrde da su se OVE DVE PEVAČICE sukobile, a palo je i POLIVANJE

Oglasila se medijska kuća RAI!

Objavljeno:

Na San Remu smo od 1951. godine, kada je prvi put održan, videli mnogo toga, ali ovo još ne!

U Italiji je počelo novo izdanje čuvenog muzičkog festivala San Remo, a u žiži javnosti su se, zbog stvari koje nemaju veze s muzikom, našle pevačice Ana Oksa i Madam.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je trač koji je potekao od novinara koji su prisustvovali navodnom incidentu. Prema njihovim tvrdnjama, italijanska pevačica Ana Oksa (61) polila je vodom reperku Madam (21), baš pre nego što je mlađa muzička zvezda izašla na binu i nastupila.

Navodno je Ana Oksa optužila koleginicu da "nije vakcinisana", a sukob je eskalirao toliko da je došlo do fizičkog okršaja.

U međuvremenu, oglasila se medijska kuća RAI, koja stoji iza San Rema, i negirala da je došlo do sukoba.

– Priča koja kruži o Oksi je potpuno lažna, ona je u svojoj garderobi i zamolila nas je da demantujemo ove lažne vesti – naveli su odmah iz RAI-ja.

Oglasili su se iz Madamine pres službe, saopštivši da mlada reperka poštuje Anu Oksu i da bi volela da je upozna, ali nikada nije imala tu čast.

ANA OKSA
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Nakon toga, javnosti se obratio i tim Ane Okse, koji je rekao da je ovo "još jedan pokušaj klevete od strane nekih redakcija".

Madam se, inače, proteklih meseci našla u fokusu italijanskih medija zbog tvrdnji da je koristila lažnu propusnicu o vakcinaciji, iako nije, opet navodno, vakcinisana protiv kovida. Muzička zvezda čije pravo ime je Frančeska Kalearo saopštila je početkom godine da je odrasla u porodici koja sumnja u tradicionalnu medicinu i ranije se nije vakcinisala, ali planira da to učini pre svog učešća na San Remu jer ne želi da ga ugrožava.

– Plašila sam se vakcine, ali sada ću primiti one koje su mi neophodne i korisne zbog drugih – navela je tada.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.