BILA JE ANĐEOSKI LEPA, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Ovako izgleda nakon brojih KOREKCIJA
Glumica, Foto: Profimedia

nekad i sad

BILA JE ANĐEOSKI LEPA, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Ovako izgleda nakon brojih KOREKCIJA

Plenila je svojim šarmom

Objavljeno: 14:39h

Jedna od omiljenih glumica bez koje se nije mogla zamisliti romatnična komedija devedesetih godina bila je ona.

Simpatična plavuša osvojila je srca mnogih širom planete, a njen imidž "devojke iz komšiluka" mnogi su smatrali neodoljivim.

Izgled Meg Rajan danas je mnogo drugačiji, asem godina, očito je uticala i prekomerna upotreba botoksa.

Naime, glumica je posle šest meseci konačno uslikana u javnosti, a fotografija na kojoj izgleda gotovo neprepoznatljivo obišla je svet.

Holivudska zvezda se pojavila na premijeri filma "Still" u Njujorku kako bi podržala svog prijatelja Majkl Džej Foksa, a izgled glumice mnoge je ostavio bez teksta.

Meg Rajan dugo je poricala da je bilo šta korigovala na sebi, ali fotografije na kojima glumica ima vidno punije usne i "ispeglano lice" natečeno od filera su apsolutni demanti.

- Najočiglednija stvar koju je uradila jeste neka vrsta filera. Definitivno je previše jer je jabučica njenog obraza prepuna i prevelika.

Kad se nasmeje, sav taj filer se pomera i čini da joj oči izgledaju manje - rekao je doktor tada i dodao da smatra da je imala operaciju nosa, injekcije usana, botoks, pa čak i potencijalno zatezanje lica.

- Vrh njenog nosa je uži nego ranije. Vrh izgleda više uklješten, tako da je vrlo moguće da je imala neku vrstu rinoplastike.

Definitivno ima i volumen na njenim usnama, a botoks na njenom čelu. Imala je previše botoksa na čelu, a kao rezultat, oči izgledaju manje jer smanjuje položaj obrva.

Plastični hirurg Mark Jusef 2016. godine komentarisao je izgled Meg Rajan za "Hollywood life" i još tada konstatovao da ima previše izmena.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.