TRUDNA JE: Starleta upravo objavila FOTKU
Kortni Kardašijan, Foto: Profimedia

lepe vesti

TRUDNA JE: Starleta upravo objavila FOTKU

Ovo je Kortni, inače, četvrti put da postaje mama. Prethodno, u vezi je sa Skotom Disikom dobila ćerku Penelopi, te sinove Rejna i Mejsona. Travis, sa druge strane, iz pređašnjeg braka ima ćerku i sina, Alabamu i Landona

Objavljeno:

Kortni Kardašijan Barker nedavno je na hit način otkrila i svetu da je ponovo u drugom stanju - kao što je svojevremeno izvesna devojka uradila za potrebe spota za pesmu „All the small things" iz 1999. godine, Kortni je iznad glave držala natpis: „Travise, trudna sam", pa izazvala ovacije lepim vestima.

Suprug Travis Barker, bubnjar grupe „Blink 182", bio je prekinuo nastup i sišao s bine da je poljubi.

Od tog trenutka - mnogi su oni koji ne prestaju o tome da pričaju. Sada, pošto je na Instagramu još i pokazala trudnički stomak, samo je „dolila ulje na vatru".

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

- Zahvalna sam na blagoslovu i radujem se (daljem) Božijem planu - poručila je na Instagramu, uz niz fotografija za koje je ispozirala tako da joj se stomačić baš vidi.

Ovo je Kortni, inače, četvrti put da postaje mama. Prethodno, u vezi je sa Skotom Disikom dobila ćerku Penelopi, te sinove Rejna i Mejsona. Travis, sa druge strane, iz pređašnjeg braka ima ćerku i sina, Alabamu i Landona.

Otkako je zavolela Barkera, bila je rešena da mu rodi dete. Mnogo šta su probali dok im, na kraju, ipak prirodno nije uspelo da krenu put osvinanja sopstvene porodice.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.