PREMINUO POZNATI GLUMAC U 48. GODINI: Kolega podelio TUŽNE VESTI
Džefri Karlson, Foto: Profimedia

TUGA

PREMINUO POZNATI GLUMAC U 48. GODINI: Kolega podelio TUŽNE VESTI

Glumac Džefri Karlson preminuo je u 48 godini života.

Objavljeno: 21:28h

Glumac Džefri Karlson, poznat po svojoj revolucionarnoj ulozi trans osobe u sapunici "Sva moja deca" (All My Children) je preminuo.

Imao je 48 godina, ali detalji o uzroku ili lokaciji smrti su nepoznati za sada. Glumac je bio u sapunicama od 2006. godine, navodi Deadline.

Tužnu vest je objavio njujorški pozorišni urednik Adam Feldman na Tviteru. Feldman je rekao da je Karlson bio "moćan glumac".

Inače, Karlson je došao u seriju kao lik po imenu Zarf u avgustu 2006, a zatim se vratio tog novembra kao trans žena po imenu Zoi.

"The Shakespeare Theatre Company" se oglasila na Fejsbuku povodom smrti glumca:

"STC je tužan zbog vesti o nedavnoj smrti Džefrija Karlsona. Džefri je dao prelepe i nijansirane nastupe tokom svoje karijere koja ga je odvela od televizije i filma do Brodveja i, na našu sreću, do STC-a."

​​"Njegovi nezaboravni nastupi uključuju Lorencačo (2005), Hamleta (2007 i 2008) i Romea i Juliju (2016 i 2017).", napisali su iz pozorišta.

"Šaljemo našu ljubav Džefrijevim prijateljima, porodici i kolegama, onima koji su ga najdraže poznavali i voleli.", navodi se na kraju posta.

Brojni obožavaoci i kolege su se oprostili od glumca.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.