OVA LEPOTICA JE BIVŠA DEVOJKA ANĐELINE DŽOLI: Glumica je godinama KRILA VEZU, a zamalo se UDALA ZA NJU
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

da li ste znali?

OVA LEPOTICA JE BIVŠA DEVOJKA ANĐELINE DŽOLI: Glumica je godinama KRILA VEZU, a zamalo se UDALA ZA NJU

Glumica je poznata i po skandaloznom ljubavnom životu, ali i izjavama o seksu

Objavljeno:

Holivudska glumica Anđelina Džoli je lice koje svi znaju. O njenoj vanvremenskoj lepoti se priča od momenta kada je stala na veliko platno, ali i o njenim burnim aferama.

Izgubila nevinot sa 14

Glumica je poznata i po skandaloznom ljubavnom životu, ali i izjavama o seksu. Jednom je šokirala medije kada je izjavila da je sa 14 godina i to na veoma bizaran način.

Ko je bivša devojka Anđeline Džoli?
Ko je bivša devojka Anđeline Džoli?foto: Profimedia

- Seks mi nije bio dovoljan, kao ni emocije. Htela sam da mu budem još bliža tada, pa sam uzela nož i posekla ga, a onda mi je on uzvratio. Tako smo podelili nešto posebno i bili smo oboje u krvi... srce je htelo da mi iskoči iz grudi od uzbuđenja. Bile su to godine kada sam bila veliki avanturista. Posle nekoliko pova svašta je moglo da mi se desi - ispričala je ona.

Stroga majka

Pre dve godine se razvela od svog muža, takođe holivudske zvezde Bred Pita sa kojim ima šestoro dece. Nedavno je ponovo bila na meti kritika, kada je u medijima objavljeno da svojoj najstarijoj ćerci ne dozvoljava da ima dečka i da sa njom ide na sastanke.

Anđelina Džoli je bila u braku sa Bred Pitom
Anđelina Džoli je bila u braku sa Bred Pitomfoto: Profimedia

Tri puta se udavala

Ona je pre braka sa Bred Pitom, dva puta stala na ludi kamen sa Bilijem Bobom Torontom i Džonijem Lijem Milerom. U mladosti je važila za buntovnu tinejdžerku.

Do svoje dvadesete godine, isprobala je, kako sama priznaje, sve moguće droge, uključujući i kokain, ekstazi, LSD i heroin koji joj je, isticala je, bio omiljen, a onda ju je prvi suprug, Džoni Li Miler, prema njenom priznanju, izveo iz tame.

Brak sa Milerom nije dugo potrajao i ubrzo su se razveli. Nakon razvoda u njen život ušao je Bili Bob Tornton za koga se udala posle samo dva meseca zabavljanja.

On je u vreme upoznavanja bio veren i 20 godina stariji od Anđeline, a ona je bila toliko zaljubljena u njega da je na ruci istetovirala njegovo ime ogromnim slovima.

Pored toga, oboje su nosili bočice pune krvi oko vrata - Anđelina Bobove, a Bob Anđelinine. Objavili su i da planiraju da usvoje dete, ali su se iznenada, svega tri meseca nakon te izjave, razveli.

- I sama sam bila iznenađena. Prosto smo se jednog dana probudili i shvatili da više ne delimo zajedničke interese - rekla je svojevremeno Anđelina i dodala da ne planira ni veze ni brak u narednih osam godina. Međutim, to se nije dogodilo jer je 2004. godine upoznala Breda Pita.

Romansa sa ženom

Međutim, pre svih ovih muškaraca, Džoli je bila ljubavnica glumice Dženi Šimizu u koju se zaljubila čim ju je upoznala.

Nakon raskida veze, obe dame su pronašle sreću sa drugima, a Dženi je stupila u brak drugom ženom, brend konsultantom Mišel Harper.

- Da se ​​tada nisam udala za svog muža, udala bih se za Dženi. Zaljubila sam se u nju čim sam je videla - rekla je jednom prilikom Anđelina.

Njihova veza je trajala i dok se Anđelina viđala sa muškarcima, a tek 2003. je javno progovorila o svojoj biseksualnosti. Dženi je bila supermodel i glumica, a takođe je bila i zaštitno lice brenda Kalvin Klejn i prva je azijska žena koja je radila za Pradu na Nedelji mode.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.