POZNATA STARLETA ŠOKIRALA CEO SVET OVOM PROMENOM! Ona NE PRESTAJE da nas BACA U TRANS, a prava je BOMBETINA
Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

svaka čast

POZNATA STARLETA ŠOKIRALA CEO SVET OVOM PROMENOM! Ona NE PRESTAJE da nas BACA U TRANS, a prava je BOMBETINA

Ona je bukvalno razvalila

Objavljeno: 18:57h

Kim Kardašijan se pojavila u glamuroznom izdanju na proslavi neprofitne organizacije u Los Anđelesu, a usput je pokazala i novu frizuru

Kim Kardašijan se pojavila u glamuroznom izdanju na proslavi neprofitne organizacije u Los Anđelesu, a usput je pokazala i novu frizuru.

Američka rijaliti zvezda u proteklih mesec dana imala je tri transformacije frizure. Počev od kratkog boba koji je vrlo brzo zamenila prepoznatljivim dugim ekstenzijama. Nakon toga usledile su i kratke šiške koje je pokazala ove subote.

Kim se na svečanosti neprofitne organizacije u Los Anđelesu pojavila s kosom zalizanom u punđu kojom je naglasila nove šiške.

Ipak nije otkrila da li je njen novi izgled kose trajan ili je samo jednodnevna opcija za subotnju galu.

Zvezda realityja "The Kardashians" uskladila je klasičnu frizuru sa crnom haljinom dugih rukava, kožnim kaišem koji joj je naglasio struk i gomilom zlatnih ogrlica. Svoj izgled upotpunila je parom crnih štikli i elegantnom Chanel torbicom.

Na događaju su joj se pridružili majka Kris Džener i njen partner Kori Gambl . Zanimljivo je da su se Kim i Kris na ovom događaju družile s majkom Megan Markl, Dorijom Ragland, a zajedno su se fotografisale na crvenom tepihu.

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

(Espreso/Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.