KAKVA DRAMA! RIJALITI TRUDNICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Povukla se sa MREŽA, evo šta se DEŠAVA
Poznati par u problemu, Foto: Profimedia

kako je?

KAKVA DRAMA! RIJALITI TRUDNICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Povukla se sa MREŽA, evo šta se DEŠAVA

Ne zna se još zbog čega je potražila lekarsku pomoć

Objavljeno:

Travis Barker morao je da obustavi turneju na koju je krenuo sa bendom Blink-182 jer je njegova trudna supruga Kortni Kardašijan završila u bolnici. Bend je u petak saopštio da se odlaže početak serije koncerata u Evropi zbog "hitne porodične situacije" njihovog bubnjara.

Kortni Kardašijan je bila kratko u bolnici pa se vratila kući u Los Anđelesu, rekao je izvor za People.

"Ona se oseća bolje i srećna je što se Travis vratio kući", dodao je insajder. Ne zna se još zbog čega je Kortni potražila lekarsku pomoć, a fotografisana je kako sa suprugom napušta bolnicu prošle subote.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Pomenuti bend je zbog hitne porodične situacije odložio nastupe u Glazgovu, Belfastu i Dublinu i poručio da će objaviti nove informacije što je pre moguće. Travis je u međuvremenu objavio sliku sa aerodroma u Glazgovu uz poruku: "Molimo se zajedno" dok se Kortni povukla sa mreža.

Kortni Kardašijan koja je ovog leta stalo bila na "meti" paparaca i Travis Barker venčali su se 2022. a u junu su saopštili da očekuju sina. TV zvezda je svoju borbu da ponovo ostane u drugom stanju prikazala u Hulu rijaliti programu. Ona iz veze sa Skotom Disikom ima troje dece, muzičar ima ćerku i sina iz prethodnog braka.

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.