POZNATI GLUMAC NAKON RAZVODA UHVAĆEN SA 13 MLAĐOM DEVOJKOM: Svi se pitaju da li je ZBOG NJE sve PUKLO
Džo Manganijelo i Sofija Vergara, Foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

POZNATI GLUMAC NAKON RAZVODA UHVAĆEN SA 13 MLAĐOM DEVOJKOM: Svi se pitaju da li je ZBOG NJE sve PUKLO

Spekuliše se da je suprugu ostavio zbog mlade glumice

Objavljeno:

Glumac Džo Manganijelo je pre dva meseca stavio tačku na brak sa Sofijom Vergarom, a sada su ga svetski paparaci uhvatili sa 13 godina mlađoom glumicom Kejtlin O'Konor Purdi.

Džo i Kejtlin su usnimljeni kako zajedno izlaze iz teretane, a prema pisanjima stranih medija, odmah su počele spekulacije da između njih postoji više od prijateljstva.

Manganijelo je nosio belu majicu bez rukama s natpisom, kratke pantalone i bele patike, dok je O'Konorova nosila plavi top s dugim rukavima i crne helanke. Ono što je paparacima odmah zapalo za oko jeste da je glumac sve vreme nosio njenu torbu za trening, a ubrzo su i viđeni kako zajedno odlaze u njegovom automobilu.

Podsetimo, Džo Manganijelo i Sofija Vergara su okončali sedam godina dug brak, a u zajedničkoj objavi o razvodu par je napisao da je odluka bila veoma teška, te da se uprkos razvodu još uvek vole, te su tada medije zamolili za poštovanje njihove privatnosti, prenosi „Page six”.

Kejtlin O'Konor Purdi rođena je 1990. godine u Kalifirniji, američka je glumica, model i voditeljka. Radila je na mnogim projektima, a veliku popularnost postigla je nakon pojavljivanja u seriji „Dva i po muškarca”.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.