NARUČILA TORTU, A STIGLO JOJ GADNO IZNENAĐENJE: Umalo POVRATILA kad je videla - ovo je UŽASNO (VIDEO)
Eli Viker, Foto: Printscreen/instagram/ellyvickere

KATASTROFA

NARUČILA TORTU, A STIGLO JOJ GADNO IZNENAĐENJE: Umalo POVRATILA kad je videla - ovo je UŽASNO (VIDEO)

Ona je htela dečka da iznenadi tortom, ali joj nije pošlo za rukom

Objavljeno:

Poručila jedno, dobila nešto sasvim drugo. Devojka je želela da svog dečka iznenadi za njegov rođendan, poručila je za tu priliku posebnu tortu, a onda razočaranje. Ono što je bilo spremno za proslavu, ne samo da se razlikovalo od onoga što je naručila, već se i teško može nazvati poslasticom. Celu priču objavila je na Tiktoku.

Poznata tiktokerka Eli Viker bila je prilično ljuta na one koji su je prevarili na ovaj način. Rekla je da je torta izgledala kao da je napravljena od plastelina. "Odvratno i prljavo", poručila je. Na tom dezertu bila je prljavština, dlake i nokti.

Torta koju je želela da pokloni dečku za rođendan trebalo je da izgleda kao kantica proteinskog praha, koji on konzumira. Eli je otkrila da se do poslastičarnice vozila dva sata, a da ju je dočekao užas.

Bila je besna
Bila je besnafoto: Printscreen/instagram/ellyvickere

- Što sam duže sedela i posmatrala tortu, bila sam sve više ljuta. Trebala mi je realistična torta pa sam objavila u jednoj Fejsbuk grupi molbu da mi neko preporuči poslastičarnicu koja je specijalizovana za takve dezerte. Ljudi su predložili ovu ženu i ona mi je zapravo poslala poruku da bi mogla da prihvati takav izazov.

Zadatak je bila čokoladna torta sa čokoladnom kremom između slojeva biskvita, ukrašena da izgleda kao "kantica proteina sa glazurom od fondana" - objasnila je i otkrila da žena koja je primila porudžbinu nije bila u poslastičarnici kada je ona stigla nego je poslala majku da preda tortu.

@ellyvickere Should i rock up to her house? Speak to her mum? What do i do?! This is like the #australiancakegate #cakegate #cakescam #scammed #cakesandcookiecreationsgoldcoast ♬ original sound - elly (vick-errr-eee)

- Stvarno mi je žao, ne mogu da razgovaram, telefoniram". Brzo mi je dala tortu i ispratila me je - naglasila je pa opisala užas u kutiji, zbog koga je umalo povratila.

- Bilo je po torti smeđih mrlja sa crnim dlakama. Kao da neka tečnost izlazi iz nje. Znam da namerno nije bila tamo da mi preda ovu odvratnu tortu. Kao da je srce htelo da mi izleti iz grudi

Vratili su joj novac, ali tek nakon što je javno otkrila sve, a pristup Fejsbuk grupi joj je od tada zabranjen, piše The Sun.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.