POZNATI BEND OTKAZAO SVE KONCERTE DO KRAJA GODINE: Njegov ZDRAVSTEVNI PROBLEM je SVE VEĆI, ovo su svi DETALJI
Bend Aerosmit otkazuje sve koncerte, Foto: Profimedia

JAVNO SE OGLASILI

POZNATI BEND OTKAZAO SVE KONCERTE DO KRAJA GODINE: Njegov ZDRAVSTEVNI PROBLEM je SVE VEĆI, ovo su svi DETALJI

Frontmen benda Aerosmit i dalje ima problema sa zdravljem, te je iz tog razloga sprečen da nastupa.

Objavljeno:

Bend Aerosmit objavio je da otkazuje ostatak severnoameričkog dela turneje sve do 2024. godine. Njihov frontmen Stiven Tajler ima probleme s glasnim žicama i ne može trenutno nastupati.

"Našim fanovima nažalost, Stivenovi problemi s glasnim žicama ozbiljniji su nego što se isprva mislilo. Njegov lekar potvrdio je da je osim oštećenja glasnica, povredio i grkljan, što zahteva stalnu negu.

Prima najbolju moguću lekarsku pomoć kako bi se osigurao brz oporavak, ali s obzirom na prirodu oštećenja, rečeno mu je da je strpljenje ključno.

Kao rezultat toga, svi trenutno zakazani PEACE OUT nastupi moraju biti otkazani za neke termine u 2024., s novim datumima koji će biti objavljeni čim saznamo više informacija", stoji u zvaničnoj objavi na društvenim mrežama, a publici se obratio i sam Stiven, koji je poručio: "Slomljeno mi je srce što nisam tamo s Aerosmitom, svojom braćom i neverovatnim crnim vranama, koji praše s najboljim obožavateljima na svetu. Obećavam da ćemo se vratiti čim budemo mogli. Voli vas Stiven."

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Esperso/Kurir/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.