DREJK ISPOZIVAO RIJANU U NOVOJ PESMI: Poručio joj da je u KREVETU PROSEČNA, čeka se NJEN ODOGOVOR
Rijana, Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

AU, ČOVEČE

DREJK ISPOZIVAO RIJANU U NOVOJ PESMI: Poručio joj da je u KREVETU PROSEČNA, čeka se NJEN ODOGOVOR

Reper Drejk je žestoko potkačio bivšu ljubav Rijanu u novoj pesmi.

Objavljeno:

Drejk nikoga nije izostavio u svojim novim pesmama, a sada se posebno obrušio na svoju bivšu, pevačicu Rijanu. Izgleda da reper ne uspeva da preboli što mu je lepotica sa Barbadosa izmakla, pa govori o njoj u zajedljivim stihovima nove pesme "Fear of the hights".

Rijana i Drejk su dali nekoliko šansi svojoj ljubavi u periodu od 2009. do 2018. a pevačica se od tada ostvarila u ulozi majke dva puta, sa reperom Asap Rokijem. Ipak, izgleda da u Drejkovom slučaju "bivšoj ljubavi zaborava nema", iako on u novoj pesmi insistira da je nastavio dalje rečima - "Zašto i dalje pričaju da sam zakačen za tebe i dalje? To nikako ne može biti".

Drejk  ispozivao Rijanu u novoj pesmi
Drejk ispozivao Rijanu u novoj pesmifoto: prentscreen/instagram/drakeofificial

On u nastavku pesme dodaje "Ta devojka ne može da me uništi" sa naglaskog Rijaninog specifičnog načina govora sa Barbadosa, a onda je rešio da je totalno "uništi" stihovima - "s*ks je bio potpuno prosečan s tobom!" Drejk se tu ne zaustavlja, pa je potkačio i sadašnjeg Rijaninog dečka - "Bolje on nego ja, bolje da nisam ja", repuje Drejk, "da, taj čovek je još uvek sa tobom, ne može te ostaviti. Idite svi na odmor, kladim se da su Antili", sugerišući na Male Antile, na kojima je Rijana sa dečkom nekoliko puta odlazila na odmor.

Reper je pun inspiracije, a kako je ovu pesmu posvetio bivšoj, u drugoj, na oduševljenje mnogih sa ovih prostora spominje da se "oseća kao Jugosloven"!

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.