STIGLI PRVI REZULTATI TOKSIKOLOŠKOG NALAZA POKOJNOG METJUA PRIJA: Evo da li je glumac imao NARKOTIKE U KRVI
Metju Peri, Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

SADA SE ZNA

STIGLI PRVI REZULTATI TOKSIKOLOŠKOG NALAZA POKOJNOG METJUA PRIJA: Evo da li je glumac imao NARKOTIKE U KRVI

Prvi rezultati toksikološkog nalaza pokojnog glumca Metjua Perija

Objavljeno:

Vest o tragičnoj smrti glumca Metjua Perija, koji se proslavio ulogom Čendlera u hit seriji "Prijatelji", potresla je svet, a nakon zvaničnog saopštenja porodice isplivali su i bolni, jezivi detalji kobne noći. Kako se navodi, slavni glumac se utopio u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu. Pronašao ga je asistent kog je on poslao da obavi određene obaveze.

Kako su ranije preneli strani mediji u njegovom stanu pronađeni su lekovi koji su glumcu bili prepisani zbog njegovih raznih bolesti, a sada su stigli prvi rezultati toksikološkog nalaza.

Metju je u memoarima otvoreno pisao o svojoj zavisnosti od droga i alkohola, priznao je da je čak 9 puta bio na klinici za odvikavanje, a mnogi su sumnjali i da je tokom kobne večeri bio pod dejstvom nekon opijata. Kako prenosi TZM prvi rezultati toksikoliških nalaza pokazali su da u krvi Metjua Perija nije bilo metamfetamina ili fentanila.

1 / 3 Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

Ipak ovo nisu zvanični rezultati, detaljini testovi koji će pokazati tačnu istinu, kao i da li su u njegovoj krvi bili prisutni neki drugi ilegalni lekovi i i da li su lekova koji se izdaju na recept bili u štetnim dozama, biće gotovi tek za nekih četiri do šest meseci.

Kada se prikupe svi ti podaci, stručnjak će utvrditi uzrok i način smrti.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.