KAKAV OBRT NAKON SKANDALA! BIVŠA GA TUŽILA ZA SILOVANJE, A SAD SE PREDOMISLILA: Sklopili su DOGOVOR, otkud to?
Pi Didi sa devojkom, Foto: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

preokret

KAKAV OBRT NAKON SKANDALA! BIVŠA GA TUŽILA ZA SILOVANJE, A SAD SE PREDOMISLILA: Sklopili su DOGOVOR, otkud to?

Bivša tužila Pi Didija za silovanje i nasilje, pa se predomislila, sklopili nagodbu

Objavljeno:

Šon Lav Kombs, poznatiji kao Pi Didi, i njegova bivša devojka Kasandra Kesi Ventura postigli su nagodbu samo jedan dan nakon što je pevačica podigla tužbu u kojoj je repera i muzičkog producenta optužila da ju je tokom proteklih desetak godina, koliko su bili u vezi, u više navrata napao, tukao i silovao.

New York Post ne otkriva uslove nagodbe, ali piše kako je ona postignuta na "obostrano zadovoljstvo".

- Odlučila sam ovo da rešim prijateljski. Želim da se zahvalim svojoj porodici, advokatima i obožavateljima na podršci - izjavljuje danas Kesi, koja je u tužbi navela kako ju je 54-godišnja zvezda hip-hop muzike zlostavljala i kontrolisala svaki aspekt njenog života.

Bivša tužila Pi Didija za silovanje i nasilje, pa se predomislila, sklopili nagodbu
Bivša tužila Pi Didija za silovanje i nasilje, pa se predomislila, sklopili nagodbufoto: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Nakon godina provedenih u tišini i mraku konačno sam spremna da ispričam svoju priču i progovorim u svoje ime i u korist drugih žena koje se suočavaju s nasiljem i zlostavljanjem u svojim odnosima - rekla je u izjavi za Times povodom tužbe.

Stravične optužbe muzičarev advokat je negirao proglasivši ih nečuvenim i uvredljivim. Napomenuo je da su usledile nakon što je bivša draga od muzičkog mogula zatražila 30 miliona dolara.

Podsetimo, njih dvoje upoznali su se još 2005. godine, u doba kada je ona imala samo 19 godina, a navodno je, kako je ona istakla u tužbi, on sa zlostavljanjem počeo odmah na samom početku veze koja je trajala sve do 2018. godine.

- Tokom godina kada je gospodin Kombs fizički i seksualno zlostavljao gospođu Venturu, ona je uvek iznova pokušavala da pobegne njegovom čvrstom nadzoru nad njenim životom. On ju je u više navrata silovao, te ju je terao da se upušta u polni odnos s muškim prostitutkama dok je on snimao, fizički je zlostavljao i drogirao sebe i nju - pisalo je u tužbi u kojoj se navodi kako ju je poslednji put silovao 2018. godine pred sam kraj ove toksične veze.

1 / 3 Foto: W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sve te optužbe, pre sklapanja nagodbe, oštro su demantovali Kombsovi advokati.

- Proteklih šest meseci gospodin Kombs bio je izložen upornom zahtevanju gospođe Ventura od 30 miliona dolara, pod pretnjom da će napisati štetnu knjigu o njihovoj vezi, što je odbijeno kao očigledna ucena - kazali su za Page Six dok su mediji počeli da podsećaju kako ovo nije prvi put da je muzičar optužen za nasilno ponašanje prema ženama s kojima je bio u vezi.

Tako je Džina Hjunih poznatija pod umetničkim imenom Virdžinija V pre četiri godine tvrdila da ju je on udarao u stomak i tukao je po glavi tokom njihove veze, a 2004. je javno pretio kako će ubiti i pretući svoju tada trudnu suprugu Kimoru Li Sajmons, koja je umrla u 46. godini života u novembru 2018. Didi je ranije izjavio da je izneverio sebe ne oženivši se majkom svoje troje dece.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.