MANEKENKA POZIRALA SKORO GOLA I RAZBESNELA NAROD: Preko grudi stavila samo "TRAČICE" muški rod je SANJA NOĆU (FOTO)
Irina Šajk, Foto: printscreen/instagram/irinashayk

PREZGODNA JE

MANEKENKA POZIRALA SKORO GOLA I RAZBESNELA NAROD: Preko grudi stavila samo "TRAČICE" muški rod je SANJA NOĆU (FOTO)

Jedna od najzgodnijih žena na svetu je objavila vrelu fotografiju koja je zaludela muški rod

Objavljeno:

Nove fotografije manekenke Irine Šajk iz magazina "032c" nimalo se ne dopadaju njenim fanovima. Stil koji je prikazan na tim slikama donekle se i uklapa sa njenim načinom odevanja van kamera, u smislu originalnosti. Sudeći po komentarima na Instagramu, vulgarnost je ovaj put zasenila sve ostalo.

Irina Šajk se na novim slikama predstavlja u više modnih izdanja - od kombinacije minijaturnog bikinija i mini-suknje do kožne kecelje. Kada skrolujete seriju fotografija, videćete na četvrtoj "problematičnu pozu" koja je bila jedan od okidačaza brojne kritike.

Modni odnosno umetnički aspekti specifičan način izražavanja kreatora pomenutog magazina nije dobro prihvaćen među fanovima Irine Šajk.

"Stvarno mislim da neke od ovih slika nisu bilepotrebne. Ti si jedna od najlepših žena na svetu, ali to ne znači da sve izgleda dobro na tebi. Molim te, ne spuštaj se ispod svog nivoa", komentarišu a mnogi misle upravo to- da se Irina Šajk "srozala" zbog nove kampanje koja je primer "vulgarnosti".

Irina Šajk se u čuvenom magazinu predstavila i u ovom izdanju- u toplesu i sa jednim od najmodernijih modela čizama za ovu zimu. Veštačka bujna kosa upotpunila je stajling koji pak mnogi i hvale.

Kako vi komentarišete nove fotografije Irine Šajk?

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic Žena/Jelena Milenković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.