GLUMAC SE NAKON OPERACIJE KUKA VRAĆA NA MALE EKRANE: Publika željno iščekuje njegov POVRATAK
Serija "Mućke", Foto: prentscreen/youtube/Net TV

mnoge interesuje

GLUMAC SE NAKON OPERACIJE KUKA VRAĆA NA MALE EKRANE: Publika željno iščekuje njegov POVRATAK

Dejvid će se tom prilikom prisetiti legendarnih trenutaka iz sitkoma

Objavljeno:

Glumac Dejvid Džejson, najpoznatiji kao Del Boj iz serije "Mućke", ponovo će se naći pred filmskim kamerama.

Naime, on će se pojaviti u Božićnom specijalu „Mućki“, a ovo će biti njegov prvi angažman nakon operacije kuka koju je imao prošle godine, piše „The Sun“.

Dokumentarac o kultnoj seriji biće prikazan na Kanalu 5, a Dejvid će se tom prilikom prisetiti legendarnih trenutaka iz sitkoma, a pridružiće mu se još nekoliko glumaca koji su igrali u seriji. Među njima je i Tesa Pik-Džouns koja je glumila Delovu suprugu Rakel.

Glumac Dejvid Džejson, najpoznatiji kao Del Boj iz serije 'Mućke', ponovo će se naći pred filmskim kamerama
Glumac Dejvid Džejson, najpoznatiji kao Del Boj iz serije "Mućke", ponovo će se naći pred filmskim kameramafoto: prentscreen/youtube/BBC Studios

Serija „Mućke“ sa prikazivanjem je počela 1981. godine i emitovala se do 2003. Vremenom je postala sinonim za Božićne emisije, a Dejvid Džejson će u najavljenom dokumentarcu dobiti priliku i da odabere svoju omiljenu Božićnu epizodu „Mućki“.

Kako navodi pomenuti medij, ovo će biti specijalna projekcija u trajanju od 90 minuta, a u njoj će učestvovati i brojni poznati obožavaoci serije. Pre devet godina snimljen je i specijal „Beckham in Peckham“ u kom su Rodni i Del imali priliku da se druže sa čuvenim fudbalerom Dejvidom Bekamom, a ova epizoda trajala je svega 10 minuta.

Iako mnogi sa nestrpljenjem iščekuju najavljeni dokumentarac, ipak nećemo imati pravo ujedinjenje, budući da mnogi glumci i tvorci serije nisu među živima ili nisu u mogućnosti da snimaju. Takođe, kako se navodi, Nikolas Lindherst koji je glumio Rodnija, saopštio je da nije u mogućnosti da se pojavi u specijalu.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Nova/Bojana Krkeljić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.