MAJKA TEE TARIOVIĆ NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE NA ĆERKINOM KONCERTU: Emotivna scena koja je RAZNEŽILA SVE (VIDEO)
Tea Tairović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PREDIVNO

MAJKA TEE TARIOVIĆ NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE NA ĆERKINOM KONCERTU: Emotivna scena koja je RAZNEŽILA SVE (VIDEO)

Mlada zvezda "razvalila" je na prvom velikom solističkom koncertu u Severnoj Makedoniji, a veče je bilo posebno i iz još nekoliko razloga.

Objavljeno:

Tea Tairović prošle noći je objasnila zašto je sa svojih 27 godina već u samom vrhu estradne scene, neverovatnim koncertom u rasprodatoj Areni Jane Sandanski u Skoplju.

Mlada zvezda "razvalila" je na prvom velikom solističkom koncertu u Severnoj Makedoniji, a veče je bilo posebno i iz još nekoliko razloga. Jedan je taj što je na prvi put uživo u duetu sa Vojažom otpevala njihov veliki hit "Balerina", a otom i zbog toga što su prisutni bili njeni roditelji, majka Božica i otac, akademski slikar Zoran Tairović.

Oni su ponosno bodrili svoju naslednicu, a u jednom trenutku majka nije mogla da obuzda emocije. Bilo je to u trenutku kada joj je Tea otpevala pesmu "Ne brini majko", emotivnu baladu koju je upravo njoj posvetila.

00:47

Majka Tee Tairović plače na koncertu naslednice

Spektakl u Skoplju samo je nastavak Teine dominacije, nakon velikog koncerta u sarajevskoj Skenderiji pred više od 12.000 ljudi. Tea će u Novu godinu ući u Zagrebu, dok će za Srpsku novu godinu pevati u Beogradu. Već u martu svetlost dana ugledaće njen novi album nakon kog je obećala velike stvari.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/Marko Jović Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.