MAJKO MILA, DA LI JE OVO REALNO? MASKA od LATEKSA NA GLAVI, a INTIMA prekrivena TRAČICAMA, TVRDE DA JE ROBINJA
Foto: Printscreen/instagram/kanyewest

šta je ovo?

MAJKO MILA, DA LI JE OVO REALNO? MASKA od LATEKSA NA GLAVI, a INTIMA prekrivena TRAČICAMA, TVRDE DA JE ROBINJA

Ovo je potvrda da ovaj par ima odnos u kome preovladava se*sualni fetiš.

Objavljeno: 14:14h

Bizarno ponašanje Kanje Vesta i njegove izabranice Bjanke Ćensori ne prestaje; upravo suprotno - ono uzima maha.

Golišava izdanja atraktivne crnke mogu biti ili samo vrh ledenog brega ove neobične romanse ili ogroman marketinški trik, ali sudeći po izjavama njenih prijatelja ipak se radi o nekonvencionalnoj prirodi odnosa ovo dvoje ljudi.

I taman kada javnost pomisli da Bjanka i Kanje ne mogu više da nas šokiraju, oni pronađu nov način da izazovu sablazan.

Golišava izdanja atraktivne crnke
Golišava izdanja atraktivne crnkefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što se 29-godišnjakinja nedavno na svojoj proslavi rođendana pojavila bosa i praktično golih grudi, sada je ponovo frapirala publiku eksplicitnim fotografijama koje su na neki način možda i potvrda da ovaj par ima odnos u kome preovladava seksualni fetiš.

Naime, slavni reper podelio je niz fotografija na kojima Bjanka Sensori nosi kapuljaču od crnog lateksa, karakterističnu za seksualne aktivnosti iz BDSM spektra.

Na dve fotografije ova Australijanka pozira sa ovom svojevrsnom "maskom" i u prozirnom bež bodiju sa tračicama, koji ne sakriva praktično ništa, dok na trećoj nosi crni kožni mantil i čizme sa otvorenim prstima.

Fotografije su prikupile na stotine hiljade lajkova, jedna je došla i do brojke od 1, 5 miliona lajkova, ali su u isto vreme izazvale veoma burne reakcije i užasan bes korisnika. Javnost je sve više uverena da Kanje "ispira mozak" svojoj nevenčanoj supruzi, te da je ona zapravo na neki način njegov "rob", u seksualnom i svakom drugom smislu.

"Ovo je zapravo bolesno", "Zašto niko ne interveniše i ne pomaže ovoj ženi", "Meni je ovo jezivo", "I pre mi je bilo jasno da je njegova robinja, a ovo je otvorena potvrda", "Zašto je ovako sramotiš i ponižavaš?", "Ovde su na snazi demonske sile", "Zar se ovako ponašaš prema ženi koju voliš", "Ovo nije normalno i ona je u opasnosti", samo su neki od hiljade i hiljade komentara u sličnom maniru.

Javnost je zabrinuta za ovu mladu ženu
Javnost je zabrinuta za ovu mladu ženufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, nije samo javnost ta koja je zabrinuta za ovu mladu ženu, za medije su u nekoliko navrata pričali i bliski Bjankini prijatelji koji tvrde ne mogu uopšte da dopru do nje zbog "blokada koje je Kanje postavio".

"Svi su izuzetno zabrinuti. Ovo nije ona. Ona je neverovatno otvorena i živahna osoba koja nikada ne drži jezik za zubima. Nekoliko njenih prijatelja uspelo je da je konačno kontaktira, ali ona nije zanteresovana za razgovor, niti je bila zainteresovana za nečiju brigu oko nje. Ona se distancirala od svih i jednom od svojih bivših prijatelja rekla da "od*ebe" kada ju je pitao da li je dobro. Ona misli da su oni samo ljubomorni na njenu slavu", rekao je još pre nekoliko meseci jedan insajder za medije.

1 / 9 Foto: blackbelts_s9 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takođe, jedan od izvora bliskih paru medijima je otkrio da Vest određuje kako će Bjanka provesti svoje vreme, te kako će se obući: "On ima skup pravila za Bjanku, što uključujue i ono da ona nikada ne govori i da mora da oblači ono što on kaže. Od nje se takođe traži da jede određene namirnice i da redovno vežba. Ona više nema svoje mišljenje".

Podsetimo, par se venčao 20. decembra 2022, iako ta ceremonija nije bila zakonski obavezujuća, i to manje od mesec dana nakon što se Kanje zvanično razveo od Kim Kardašijan.

Bonus video:

00:04

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

(Espreso/Blic žena /Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.