"ZNAM NASTRANE STVARI O NJOJ I SVE ĆU REĆI" Nakon skandala sa pravom SCENOM INTIMNOG ODNOSA novi ŠOK, neće da ĆUTI
Šeron Stoun, Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI JE REALNO OVO?

"ZNAM NASTRANE STVARI O NJOJ I SVE ĆU REĆI" Nakon skandala sa pravom SCENOM INTIMNOG ODNOSA novi ŠOK, neće da ĆUTI

Glumac i proslavljena glumica imali su glavne uloge u ovom erotskom trileru, a onda se desio skandal

Objavljeno: 08:18h

Glumac Bili Boldvin, brat nešto poznatijeg Aleka Boldvina, odgovorio je danas koleginici Šeron Stoun na njene tvrdnje o tome da joj je producent Robert Evans predlagao da spava sa njim tokom snimanja filma "Sliver" iz 1993. godine.

Podsetimo, Vilijam Bili Boldvin i proslavljena glumica imali su glavne uloge u ovom erotskom trileru, a Evans je navodno želeo da "poboljšaju svoju hemiju na ekranu", te je vođen tom idejom predložio da imaju pravi seks.

Poznati 66-godišnjak nije dobro reagovao na izjave Stounove, koja nije direktno potkačila Boldvina, ali jeste implicirala da je problem bio u njegovoj glumi. On se oglasio na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, uz prilično oštar ton i pretnju da će izneti u javnost "nastrane stvari koje zna o njoj".

Glumac i proslavljena glumica imali su glavne uloge u ovom erotskom trileru, a onda se desio skandal
Glumac i proslavljena glumica imali su glavne uloge u ovom erotskom trileru, a onda se desio skandalfoto: CHRIS CHEW / UPI / Profimedia

"Nisam siguran zašto Šeron Stoun nastavlja da priča o meni i nakon toliko godina? Da li je još uvek zaljubljena u mene ili je još uvek povređena posle svih ovih godina jer sam odbio njeno udvaranje? Da li je rekla svojoj drugarici Dženis Dikinson dan nakon što sam odradio testiranje za film i naleteo na njih dve na našem letu nazad za Njujork: "Nateraću ga da toliko "odlepi" za mnom, da će mu se vrteti u glavi"? Znam toliko prljavih stvari o njoj da je ona ta kojoj bi se zavrtelo u glavi, ali sam ćutao sve vreme", započeo je Bili ovu žestoku tiradu.

"Priča o sastanku koji sam imao sa Bobom Evansom, a na kome sam ga molio da mi dozvoli da pažljivo osmislim finalnu seks scenu kako ne bih morao da poljubim Šeron, je apsolutno legendarna. Pitam se da li da napišem knjigu i ispričam mnogo, mnogo uznemirujućih, nastranih i neprofesionalnih priča o Šeron? To bi moglo da bude zabavno", dodao je.

Glumac Bili Boldvin, brat nešto poznatijeg Aleka Boldvina, odgovorio je danas koleginici Šeron Stoun
Glumac Bili Boldvin, brat nešto poznatijeg Aleka Boldvina, odgovorio je danas koleginici Šeron Stounfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska glumica za sada nije odgovorila na Bilijeve opaske i tvrdnje, ali je zato njegove reče demantovala Dženis Dikinson preko svog portparola. "Koliko se sećam, Šeron mi nikada nije rekla tako nešto. Nisam sigurna zašto je Bili Boldvin to spomenuo. Obožavam ih oboje, ali to se nikada nije dogodilo", poručila je.

Producent Robert Evans, kog je 65-godišnja glumica optužila da ju je "terao" da spava sa Boldvinom, preminuo je 2019. godine. Šeron je spornu situaciju već opisala u svojim memoarima iz 2021. godine, ali nije naznačila o kom se filmu i o kom se producentu radi. Sada je to otkrila u podkastu novinara Luija Terua.

Ona je istakla da ju je Evans pozvao u svoju kancelariju i zahtevao od nje da van seta spava sa Bilijem, glavnim glumcem u filmu.

"Trči po svojoj kancelariji sa naočarima za sunce i objašnjava mi kako je on spavao sa Avom Gardner, i kako bi ja trebalo da spavam sa Bilijem Boldvinom, jer kada bih ja spavala sa Bilijem Boldvinom, njegova gluma bi bila bolja. Sve što nam treba je da Bili bude bolji u filmu jer je to bio problem. A kada bih ja mogla da spavam sa Bilijem, onda bismo imali hemiju na ekranu, i ako bih samo ja imala seks sa njim, to bi spasilo film. I pravi problem sa filmom sam bila ja, jer sam bila tako napeta, i toliko drugačija od prave glumice koja bi samo mogla da spava sa glavnim glumcem i vrati stvari na pravi put", ispričala je ironično Šeron.

Ona je dodala i da joj niko nije tražio da spava sa Majklom Daglasom, već da je on mogao da dođe na snimanje i savršeno je znao da postigne efekat koji treba.

Bonus video:

53:45

USIJANJE 12.03.2024

(Espreso / Blic žena/ Stefana Pavlović/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.