ŠTA LI ĆE JOJ REĆI TAJA? Ne sme KUĆI da ode jer danima ŠETA GOLA PO GRADU, njenom OCU PREKIPELO pa odlučio da...
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI JE REALNO OVO?

ŠTA LI ĆE JOJ REĆI TAJA? Ne sme KUĆI da ode jer danima ŠETA GOLA PO GRADU, njenom OCU PREKIPELO pa odlučio da...

Bjanka se plaši reakcija svog oca na njeno kontroverzno odevanje

Objavljeno:

Nastavlja se serija maksimalno provokativnih izdanje Bjanke Ćensori. Šok javnosti ne jenjava, a saznaje se i da je njen otac uputio njoj i njenom suprugu Kanjeu Vestu hitan zahtev. Ona pak okleva da to i uradi, bojeći se šta bi sa sobom mogao da povuče takav potez.

Otac Bjanke Ćensori Leo tražio je da njegova ćerka i Kanje Vest dođu u Australiju gde on živi sa suprugom. Taj zahtev dolazi nakon što ju je majka Aleksandra posetila ranije ovog meseca i veoma ju je zabrinulo ponašanje zeta.

"Kanje je pozvan da ode u Australiju, a Bjanka okleva da dopusti da se to dogodi jer ne zna kako će njen otac reagovati", rekao je izvor za Daily mail.

Bjanka se plaši reakcija svog oca na njeno kontroverzno odevanje, između ostalog.

Bjanka se plaši reakcija svog oca na njeno kontroverzno odevanje
Bjanka se plaši reakcija svog oca na njeno kontroverzno odevanjefoto: Filmsbyjosh / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Njen otac i dalje planira da razgovara sa Kanjeom, a Lea neće uplaštiti njegova kontrola i moć", dodao je izvor i napomenuo da to neće biti običan porodičan susret.

U međuvremenu Kanje Vest koji se oženio Bjankom samo mesec dana nakon što je okončan njegov razvoda sa Kim Kardašijan sa kojom ima četvoro dece, objavio je na Instagramu novu fotografiju supruge - koja je pozirala u čipkastom izdanju.

Bjankina majka je želela da putovanjem u Los Anđeles pokuša da "spase" ćerku, kako navodi Daily mail ali nije uspela u tome. Namera mame bila je da sama proba da utiče na Bjanku i njeno ponašanje odnosno stil odevanja. Leo se nadao da će se to i desiti, ali...

Bjankina majka je želela da putovanjem u Los Anđeles pokuša da 'spase' ćerku
Bjankina majka je želela da putovanjem u Los Anđeles pokuša da "spase" ćerkufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Njen otac nije zadovoljan posetom svoje supruge, jer ima osećaj kao da je ona omogućila Bjanki da nastavi da radi ono što radi", poručio je izvor. Bjanke je inače viđena sa majkom po njenom dolasku u LA u više nego izazovnom stajlingu.

Izvor napominje: "Da, Bjanka se provokativno oblačila dok je njena majka bila tamo, ali to nije bilo ništa u poređenju sa nekim odevnim kombinacijama koje je nosila pre i nakon posete".

Aleksandru je pomalo uplašio uticaj Kanjea Vesta, ali isnajder napominje da je nejna poseta bila i dobro iskustvo i da je svima laknulo kada je ona stigla u Los Anđeles.

1 / 17 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka je razgovarala sa svojom porodicom i rekla je svojim prijateljima da zna šta radi i da sve drži pod kontrolom. To je bila njena poruka i kada je poslednji put bila kod kuće.

Teško da će se zaustaviti niz golišavih modnih izdanja, da li će poseta tazbini Kaneja Vesta nešto promeniti? Ako do toga dođe...

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

(Espreso / Blic žena/ Jelena Milovanović/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.