ŽENO, SVAKA TI ČAST! SUKI OBJAVILA FOTKU ODMAH NAKON POROĐAJA U VEŠU: Izgledom ODUŠEVILA, pa OHRABRILA sve majke
Suki Voterhaus, Foto: Printscreen Instagram/sukiwaterhouse

bravo!

ŽENO, SVAKA TI ČAST! SUKI OBJAVILA FOTKU ODMAH NAKON POROĐAJA U VEŠU: Izgledom ODUŠEVILA, pa OHRABRILA sve majke

Bilo je i suza, priznala je

Objavljeno:

Suki Voterhaus i Robert Patison pre dve nedelje su postali roditelji, ali su vest o porođaju, kao i polu bebe zadržali za sebe.

Njih su svetski paparaci slučajno uhvatili dok su se šetali sa kolicima, te je bilo jasno da je prinova stigla, kao i da je mama dobro.

Pevačica je sada na Instagramu objavila fotku u ležernom izdanju, na kojoj se vidi ožiljak na stomaku, te poslala bitnu poruku svim porodiljama:

- Četvrti trimestar je bio ... ponižavajući! Period posle porođaja je bio ispunjen uzbudljivom radošću, toliko smeha, suza, toliko hormona! Ponosna sam na sve što je moje telo postiglo i ponosna na ljubaznost i milost koju sam sebi pružila tokom ovog perioda oporavka - napisala je Suki u opisu fotografije.

1 / 4 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brojni pratioci oduševili su se time što glumica ruši stigme postporođajnog stanja, te se ne ustručava da pokaže da dve nedelje posle porođaja ima izbočen stomak, zbog obaveza prema bebi ne stiže da se posveti sebi, a u ruci sve vreme nosi flašicu.

Podsetimo, pevačica je vest o tome da čekaju prinovu saopštila na vrlo neobičan način. Naime, ona se publici na jednom svom nastupu obratila rečima:

- Mislila sam da obučem nešto svetlucavo kako bih vas odvratila od nečeg drugog što imam - rekla je pokazujući prema svom stomaku i time potvrdila spekulacije da je trudna sa glumcem.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.