ŠUŠKALO SE DA JE ON BIOLOŠKI OTAC OVOJ POZNATOJ ŽENI: Pričalo se da je imao TAJNU AFERU, o njemu su BRUJALI SVI
Foto: Aces / SplashNews.com / Splash / Profimedia

pogledajte

ŠUŠKALO SE DA JE ON BIOLOŠKI OTAC OVOJ POZNATOJ ŽENI: Pričalo se da je imao TAJNU AFERU, o njemu su BRUJALI SVI

Smrt O Džeja Simpsona podsetila je mnoge na trač koji je živeo godinama, a tiče se njegove navodne afere sa ženom prijatelja.

Objavljeno:

Svetski mediji preneli su informaciju da je Orental Džejms Simpson, poznat kao O Džej SImpson, preminuo od posledica karcinoma, što je s javnošću podelila njegova porodica.

— Naš otac, Orental Džejms Simpson, podlegao je borbi sa rakom. Bio je okružen svojom decom i unucima. Tokom ovog perioda, njegova porodica vas moli da poštujete njihove želje za privatnošću i milošću — navodi se u saopštenju, prenosi američka televizija ABC.

O Džej Simpson bio je sportista i glumac, ali najviše pažnje privukao je devedesetih godina prošlog veka, kada je optužen, a potom i oslobođen optužbi za ubistvo bivše supruge Nikol Braun Simpson i njenog prijatelja Ronalda Goldmana ispred njene kuće u Los Anđelesu.

O Džej Simpson bio je sportista i glumac, ali najviše pažnje privukao je devedesetih godina prošlog veka
O Džej Simpson bio je sportista i glumac, ali najviše pažnje privukao je devedesetih godina prošlog vekafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sportistu je branio njegov prijatelj Robert Kardašijan, suprug Kris Džener i otac Kim, Kloi i Kortni Kardašijan.

Holivudski tračevi bili su nemilosrdni prema njemu, jer mnogi ni danas ne veruju da zaista nije kriv za dvostruko ubistvo, a pisalo se da je imao tajnu aferu sa Kris Džener, Robertovom suprugom.

Ne samo to, navodilo se da je Kloi Kardašijan njegovo dete!

Dok je Simpson govorio da je Kris bila 'slatka devojka' u tim danima, on tvrdi da nikada nije imao aferu sa čuvenom 'mamadžerkom'
Dok je Simpson govorio da je Kris bila "slatka devojka" u tim danima, on tvrdi da nikada nije imao aferu sa čuvenom "mamadžerkom"foto: JAST / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I dok je Simpson govorio da je Kris bila "slatka devojka" u tim danima, on tvrdi da nikada nije imao aferu sa čuvenom "mamadžerkom", a posebno se osvrnuo na trač da je Kloin otac i oštro ga demantovao rečima da to nije "ni blizu istine".

Simpson je govorio u jednom potkastu svojevremeno o odnosu sa Kris.

— Ljudi imaju svoj tip žene, zar ne? Uvek sam mislio da je Kris slatka. Bila je jako fina, ali ja sam izlazio sa supermodelima.

Holivudski tračevi bili su nemilosrdni prema njemu
Holivudski tračevi bili su nemilosrdni prema njemufoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nikada me nije privlačila i ne mislim da sam ja ikad privukao nju.

Tako je i demantovao da je postojača mogućnost da je on Kloin otac.

To nije tačno, nije ni blizu tačnog.

Robert Kardašijan je umro 2003. godine, a Simpson je oslobođen optužbi za ubistvo 1995. godine, dok je kasnije završio u zatvoru zbog drugih kriminalnih radnji, te tamo proveo devet godina.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Glossy/M.R/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.