DA LI SE SEĆATE LEGENDARNOG KRUZA IZ SANTA BARBARE? Žene su se molile u crkvi za njega, a sada je MATORI ŠMEKER
Foto: Printscreen Instagram

šok!

DA LI SE SEĆATE LEGENDARNOG KRUZA IZ SANTA BARBARE? Žene su se molile u crkvi za njega, a sada je MATORI ŠMEKER

Martinez je bio pod svetlima pozornice već s 12 godina kad je počeo da peva i nastupio je u jednom talent-šou, a posle je shvatio da je gluma ono čime se želi da se bavi

Objavljeno: 16:48h

Santa Barbara je je zbog koje su se plaćale mise u crkvi jer su životne i ljubavne priče glavnih likova toliko obuzele gledaoce da su s velikom tugom dočekali kraj prikazivanja serije početkom 1993. godine.

Mise su se plaćale i za srećan kraj ljubavne priče Eden i Kruza koje su glumili Meri Voker i A Martinez. Žene su bile lude za Kruzom, a ovaj glumac, kojeg je i između ostalog proslavila i uloga u Santa Barbari, danas slavi 70. rođendan.

Martinez je bio pod svetlima pozornice već s 12 godina kad je počeo da peva i nastupio je u jednom talent-šou, a posle je shvatio da je gluma ono čime se želi da se bavi.

Bio je oštar i mlad
Bio je oštar i mladfoto: Printscreen Instagram

Prva supruga bila mu je glumica Mer Viningam koju je upoznao na snimanju "The Young Pioneers", ali rastali su se iste godine kad su se venčali. Godinu dana kasnije Kruz se zaljubio u sadašnju suprugu Lesli Brajans s kojom ima troje dece – ćerku Ren Faren, sina Devona Makenu i još jednu ćerku Dakotu Lee.

Više ne liči na sebe
Više ne liči na sebefoto: Printscreen Instagram

Kada mu je ponuđena uloga Kruza u Santa Barbari, dvoumio se da li treba uopšte da prihvati ulogu u sapunici.

Mada je matori šmeker
Mada je matori šmekerfoto: Printscreen Instagram

– Nisam bio siguran da li je sapunica dobar izbor za mene, ali kad mi je reditelj objasnio sve o Kruzu, pristao sam jer je to lik koji ima veliko srce – rekao je u jednom intervju.

Više nije ni glumio posle Santa Barbare
Više nije ni glumio posle Santa Barbarefoto: Printscreen Instagram

Priznao je da je tempo snimanja bio naporan, snimalo se od sedam ujutro do kasno u noć zbog čega je gubio kilograme, pa ga je producent upozorio da mora da pripazi na to jer u seriji mora da izgleda snažno i seksi. Nakon uloge Kruza nije ostvario nijednu važniju ulogu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.