KRIS DŽENER OPTUŽENA ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE! Kardašijanovi opet u CENTRU SKANDALA
Foto: Printscreen

AJOJ

KRIS DŽENER OPTUŽENA ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE! Kardašijanovi opet u CENTRU SKANDALA

Kris se ne oglašava...

Objavljeno:

Bivši telohranitelj porodice Kardašijan - Džener, izvesni Mark Mekvilijams, optužio je glavu porodice Kris Džener za sek**alno uznemiravanje, prenose brojni strani mediji. Ona, s druge strane, tvrdi da je sve laž.

Mekvilijams u tužbi navodi da ga je Kris navodila na seks dok je 2017. godine kao telohranitelj nje i kćerke Kortni radio za porodični šou “Keeping Up With The Kardashians”. Uz seksualno uznemiravanje, Džener se suočava i s optužbama za neprijateljsku atmosferu na poslu, rasnu i polnu diskriminaciju.

Nekadašnji zaposlenik popularne porodice pojašnjava kako mu je Kris "masirala vrat, ramena i leđa bez pristanka, stavljala ruku na njegova bedra i prepone te se o njega trljala i izlagala svoje telo na nepristojan i sugestivan način".

foto: Printscreen

Njen advokat Marti Singer oštro je negirao optužbe u izjavi TMZ-u. Tužbu je okarakterisao kao “smešnu i neozbiljnu” te pojasnio kako se radi o bivšem zaposlenom, koji je zbog spavanja za vreme radnog vremena dobio otkaz pa sad pokušava doći do svojih pet minuta slave.

Kris Džener se nije oglašavala ovim povodom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs.TMZ/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.