SLAVNA ZVEZDA OPTUŽENA DA JE NAPASTVOVALA SVOG TELOHRANITELJA! Jezivi detalji uznemiravanja ZGROZILI SVET, dokle?!
Foto: Printscreen

šok!

SLAVNA ZVEZDA OPTUŽENA DA JE NAPASTVOVALA SVOG TELOHRANITELJA! Jezivi detalji uznemiravanja ZGROZILI SVET, dokle?!

McWilliams u tužbi navodi da ga je Kris navodila na seks dok je 2017. godine kao telohranitelj nje i kćeri Kortni

Objavljeno:

Bivši čuvar porodice Kardašijan-Džener Mark MCViliams optužio je Kris Džener (64) za seksualno uzmeniravanje pre nekoliko meseci.

McViliams u tužbi navodi da ga je Kris navodila na seksualne radnje, dok je 2017.godine kao telohranitelj nje i njene ćerke Kortni (41) radio za porodični šou "U korak sa Kardašijanima". Uz seksualno uznemiravanje, Džener se suolava i sa optužbama za neprijateljsku atmosferu na poslu, rasnu i polnu diskriminaciju. No sada je odlučio podići i dve tužbe protiv Kris.

Kris Džener, Kardašijani, Nos, Operacija
foto: AP

Kris Džener kategorički odbacuje sve optužbe na svoj račun, koje su potpuno neutemeljene - rekao je njen advokat Mišel Rodes.

Mama Kris je navodno McViliamsa "pipkala" kada god je stigla, a nije prestala to raditi ni kada ju je telohranitelj molio da stane. Prema podacima sa suda, Mark se žalio svom šefu koji ga je potom sklonio s pozicije i prebacio u kuću najstarije sestre Kortni. No seksualno uznemiravanje se, sudeći po njegovoj izjavi, nastavilo i u njenoj kući.

Advokat je oštro negirao optužbe u izjavi TMZ-u. Tužbu je okarakterisao kao "smešnu i neozbilnu", te pojasnio kako se radi o bivšem zaposleniku, koji je zbog spavanja za vreme radnog vremena dobio otkaz, pa sada pokušava da dođe do svojih pet minuta slave.

Kada Kris i Kortni dobiju ovu tužbu, planiraju tužiti Marka zbog klevete - dodao je advokat porodice Kardašijan - Džener.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.