VREBAO JE U NISKOM STARTU! BIVŠI DEČKO DŽEJ LO POTAJNO PRIŽELJKIVAO NJEN RASKID: Neprimetno joj se udvarao?
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

detalji!

VREBAO JE U NISKOM STARTU! BIVŠI DEČKO DŽEJ LO POTAJNO PRIŽELJKIVAO NJEN RASKID: Neprimetno joj se udvarao?

Ben Aflek je u januaru raskinuo sa 32-godišnjom kolegicom Anom de Armas, a čini se da Džej Lo nastavlja svoju tihu patnju

Objavljeno:

Dženifer Lopez (51) u četvrtak je zvanično potvrdila da je njena veza sa bivšim bejzbol igračem Alekom Rodrigezom (45) zauvek gotova, a čini se da je vest posebno obradovala njenog bivšeg partnera, glumca Bena Afleka (48).

- Shvatili smo da bolje funkcionišemo kao prijatelji. Nastavićemo da se podržavamo u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo sve najbolje jedni drugima i našoj deci - rekao je sada već bivši par, koji je zajedno od 2017. godine, a verio se 2019. Nameravali su da se venčaju prošle godine, ali su im planovi nekoliko puta odlagani zbog pandemije koronavirusa.

Njihova veza zapala je u ozbiljnu krizu nakon što se saznalo da se Aleks dopisuje sa drugim ženama. Dženifer očigledno nije mogla da pređe preko toga.

„Izgubljeno poverenje ne može se povratiti“, rekao je izvor blizak latino divi.

Ali bivši verenik popularne glumice i pevača, Ben Aflek, navodno već neko vreme čeka u niskom startu, a sada je spreman da krene u akciju da povrati svoju bivšu ljubav - heroj "Arga" raskinuo je sa svojim 32-godišnja koleginica Ana u januaru de Armas, a čini se da je Lopez i dalje njegova tiha patnja. To je pokazao nedavno kada je u jednom intervjuu javno pohvalio njenu besprekornu figuru.

- Kako je moguće da izgledate isto kao 2003.?! Gde je skriven taj izvor vaše mladosti - dodvoravao joj se Aflek.

- Nije slučajno što se Ben dodborava J.Lo-u na nebo sada kada je ponovo solo. Među njima još uvek postoji snažna, uzajamna privlačnost. Uprkos raskidu, ostali su u vrlo dobrim odnosima. Nemaju šta da izgube ako pokušaju ponovo ... Ben je bio vrlo strpljiv i rado bi pružio njihovoj vezi novu šansu. Ko zna, možda ćemo uskoro ponovo gledati Bennifera! - otkriva izvor blizak glumcu, koji je bio sa Lopezom od 2002. do 2004.

Par se trebao venčati 14. septembra 2003. godine, ali su svi otkazali samo četiri dana pre ceremonije zbog prekomerne medijske pažnje sa kojom se Aflek nije mogao nositi.

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.