ČAK NORIS IMA 81. GODINU, A NJEGOVA MAJKA JE NAPUNILA 100! GLUMAC RASPLAKAO SVET FOTKOM: Njegova poruka je divna!
Foto: Profimedia

raspisao se!

ČAK NORIS IMA 81. GODINU, A NJEGOVA MAJKA JE NAPUNILA 100! GLUMAC RASPLAKAO SVET FOTKOM: Njegova poruka je divna!

'Mama, ne mogu da verujem da imaš te godine i sina od 81!'

Objavljeno: 12:52h

Čak Noris nikada nije krio koliko voli svoju majku, Vilmu Noris Najt. Za njen 100. rođendan u njegovom domu zato je, u stvari, bilo dva povoda za slavlje – kako je u tom periodu „pao” i Dan majki, pa je glumac svu svoju pažnju posvetio upravo njoj.

– Ne mogu da verujem, a ni ona! 100 godina, stvarno neverovatno! Ne bih bio čovek kakav jesam da nije bilo nje. Blagosloven sam što je imam – pisao je on u posebnom tekstu za „WND”, tim povodom: Ona je, inače, imala veoma težak život. Rasla je u siromaštvu, pa završila i u domu sa samo osam godina. Dve godine su je lečili od retke bolesti, pa je i iz doma odvedena. Sve to vreme provela je u dečijoj bolnici. Kasnije, posle Velike depresije, brala je pamuksamo da preživi. Nikad joj ništa nije bilo lako… Udala se za mog oca sa 16, a onda bila ostavljena da sama podiže tri dečaka. Ja sam, kao najstariji, često bio očinska figura. Bili smo siromašni, ali to nas nije slomilo – nastavio je Čak, objašnjavajući koliko je smatra jakom, divnom ženom koja se za njega često i molila.

– Mama, ne znam u šta teže mogu da poverujem. U to da imaš 100 godina ili što imaš sina od 81! Zahvalan sam što si tu. I brat Aron, isto. Uvek smo i bili. Samo guramo napred! – otvorio je dušu on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.