LEPOTICA I ZVER: Ona je bila plavuša na koju su se sekli tinejdžeri, a on mangup zbog su devojčice vrištale! Sad baš i nije tako... (FOTO)
Foto: Printscreen

Mladost...

LEPOTICA I ZVER: Ona je bila plavuša na koju su se sekli tinejdžeri, a on mangup zbog su devojčice vrištale! Sad baš i nije tako... (FOTO)

Bili su obeležje jedne generacije, ali godine ipak čine čuda
Objavljeno: 19:46h

Sećate se "Nestašnih godina"? Cela jedna generacija bila je navučena na seriju o grupi srednjoškolaca i njihovim ljubavima, problemima, ludorijama...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A u centru te priče bili su Anita i Drezik, jedan od popularnijih parova kod nas u istoriji tinejdž serija.

Svi su se ložili na njih i zavideli im, a nakon "Nestašnih godina" - godinama nismo čuli za njih... A onda je Drezik uzburkao javnost.

Naime, Kalan Malvej se 2014. pojavio u holivudskom spektaklu "300: Rise of an Empire" i to u jednoj od glavnih uloga, ali - niko ga nije prepoznao.

Ispostavilo se da nisu godine uticale na njegovu transformaciju, već strašna saobraćajna nesreća koju je imao 2003. godine.

Kalan Malvej preživeo je stravičan čeoni sudar pri brzini od 100 km/h. Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspeli da ga oslobode. Rez na licu mu je bio od uva do uva, njegovo lice je jednostavno "palo" i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi popravile frakture vilice i lica, a još uvek ne vidi na jedno oko.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.