NAJSMEŠNIJI SRBIN HITNO OPERISAN!
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

NAJSMEŠNIJI SRBIN HITNO OPERISAN!

Oglasio se i sve otkrio

Objavljeno:

Marko Janjušević Janjuš nedavno je pobegao iz "Zadruge" i sada uživa sa svojom ćerkom Krunom van rijalitija.

Na svom Instagramu košarkaš je objavio stori na kom obaveštava svoje pratioce da je završio u bolnici i da su doktori morali hitno da mu operišu slepo crevo.

- Da nisam noćas operisao slepo crevo, glasao bih za Gruju - napisao je Janjuš.

1 / 5 Foto: Instagram

Podsetimo, sinoć je u Šimanovcima održana "Zadrugovizija", a članovi stručnog žirija bili su Gazda Paja, Sandra Afrika, Nadica Kamel, Filip Đukić i Dejan Milićević, a oni su odlučili da je pobedu zaslužila grupa koju čine Sandra Rešić, Milica Veselinović i Marko Đedović.

Inače, Janjuš se i prethodno oglasio na Insta "storiju", gde je pokušao da objasni svoje razloge za bekstvo.

- Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih sedam meseci, hvala mojoj podršci, mojim krajicama, mojim boginjama, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morali da budu bez mene. Dao sam sve od sebe, iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo, čast izuzecima, a malo ih je - napisao je on.

1 / 5 Foto: Printscreen

- Što se tiče mog izlaska, moram obavestitit javnost da, kako ono kažu, nije zlato sve što sija, e baš tamo ne sija ništa kako bi možda trebalo da sija. Šta je tu je, život ide dalje, i kako kaže Lukas: "Hiljadu puta sam ustao i pao", a isto tako svoje učešće ove godine ne bih menjao ni za milion, a ni za pobedu jednog od divnih učesnika koji će pobediti ove godine. Još jednom, hvala vam svima - dodao je Janjuš.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.