ON ISPAO, A ONA POBEGLA IZ ZADRUGE: Zar ovo da uradiš pred FINALE?!
Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

DA LI JE MOGUĆE?

ON ISPAO, A ONA POBEGLA IZ ZADRUGE: Zar ovo da uradiš pred FINALE?!

Sinoć su obavljena dva preseka glasova.

Objavljeno:

I u toku prethodne noći nastavljana je eliminacija finalista iz aktuelne sezone rijalitija "Zadruga", koja će superfinale imati u nedelju uveče.

Sinoć su obavljena dva preseka glasova. Nakon prvog najmanje glasova je imala Marijana Zonjić i ona je morala da napusti imanje. Nekoliko sati kasnije još jedan zadrugar je morao da se oprosti od borbe za glavne nagrade u "Zadruzi 5". Nakon drugog preseka najmanje glasova je imao Mateja Matijević. Inače, pre ova dva preseka, iz "Zadruge" je pobegla Irma Serjanić, zbog čega je ova takmičarka diskvalifikovana.

1 / 5 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

– Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Irma diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja “Zadruge”. Ona će zbog ugovora koji je potpisala kažnjena sa 50.000 evra, a televizija Pink će ovo potraživati na sudu – pročitao je Mateja Matijević pismo Velikog šefa.

Irma se oglasila na "Instagramu" gde je objasnila zašto je pobegla iz rijalitija. – Nisam mogla više psihički da izdržim dobila sam napad panike, osećala sam se jako loše… Hvala televiziji Pink na svemu! Vidimo se uskoro! Hvala ljudi na svemu! – poručila je Irma nakon što je pobegla iz rijalitija.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.