VODITELJKA PRIZNALA DA JE BILA ŽRTVA NASILJA: Potkačila Zvezdana iz Zadruge, EVO ŠTA JE REKLA
Irma Sejranić, Foto: Instagram printscreen/irmasejranic.official

Oglasila se

VODITELJKA PRIZNALA DA JE BILA ŽRTVA NASILJA: Potkačila Zvezdana iz Zadruge, EVO ŠTA JE REKLA

Irma Sejranić paljbu po Slavniću

Objavljeno:

Odnos Zvezdana Slavnića i njegove nevenčane supruge Ane Ćurčić u Beloj kući mnogima je tema rasprave, debate kako učesnicima Zadruge, tako i gledaocima.

Nakon skandaloznih svađa i svakodnevnog iznošenja "prljavog veša" iz spoljnjeg sveta, te Zvezdanovog ponašanja prema Ani, oglasila se bivša zadrugarka i sadašnja voditelja RED televizije Irma Sejranić, koja nije mogla da ostane nema na situaciju u Beloj kući.

Irma se prvo oglasila na svom Instagram profilu, pa osula paljbu po Slavniću, a mi smo je potom kontaktirali kako bi nam iznela svoj stav o celokupnoj rijaliti priči koja je zaintrigrirala milionski auditorijum:

- Manipulaciju sopstvenom suprugom, prebacivajući joj krivicu... Uništava etiku, moral svake buduće žene, partnerke, devojke... Kako vreće odmiče, Ana postaje moj favorit. Manipulacija kojom se Zvezdan služi posle sinoćnjeg posmatranja odnosa njih dvoje, navela me je da iznesem svoj stav! Fuj, j*bote! - napisala je Irma, pa za Srbija Danas prokomentarisala iznošenje ovog stava na Instagramu:

- Ja sam neko ko ne voli nepravdu, posmatrajući cijelu situaciju, a neko sam ko je veliki ljubitelj Zadruge, moja psiha je totalno kastrirala Anđelu iz odnosa ove famozne trojke... Zgadio mi se život... Bazirajući se na Anu i Zvezdana, kako vrijeme odmiče i hvatajući ga u svakoj manipulaciji, natjeralo me je da iznesem svoj stav... Zvezdan koji konstantno nabacuje osjećaj krivice Ani? Stid ga i sram bilo, ko koga tu voli i ne voli, ne zanima me... Žena koja je bila uz njega bez obzira na sve da se osjeća krivim za njegove prevare? Kojom logikom treba da se vodimo, kada neko mora da nosi tuđu krivicu, ni kriv ni dužan .Pa Zvezdane, neka ti je na čast, nemaš ni stida ni obraza. Kako vreme prolazi, Ana zauvjek ostaje moj favorit! - rekla je Irma, pa dodala:

Irma Sejranić o moralu
Irma Sejranić o moralufoto: Instagram printscreen/irmasejranic.official

- Ja sam žena koja je žrtva nasilja i ja sam kriva što me neko tukao i varao? O čemu vi pričate? Ljudi moji, da li iko ima mozga? Sram treba da bude sve one koji tako nešto izjavljuju i mene koja sam pomislila bilo šta suprotno! - poentirala je Sejranićeva za Srbija Danas.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.