LEPI MIĆA JE SA OVOM ŽENOM PREKO TRI DECENIJE U BRAKU: Godinama se KRIJE od očiju javnosti, njoj DAJE celu ZARADU
Foto: Sonja Spasić

ovako izgleda

LEPI MIĆA JE SA OVOM ŽENOM PREKO TRI DECENIJE U BRAKU: Godinama se KRIJE od očiju javnosti, njoj DAJE celu ZARADU

Jedini razlog zbog kojeg je toliko dugo u rijalitiju jeste novac

Objavljeno: 17:21h

Pevač Lepi Mića, koji je jedan od najpoznatijih igrača u domaćim rijalitijima, trenutno boravi u "Zadruzi", a dogovorio se sa suprugom da se ona ne pojavljuje u javnosti i ne komentariše ništa vezano za njega.

Lepi Mića svoju suprugu Snežanu i ćerku Saru tek s vremena na vreme spomene u rijalitiju, i to samo kako bi im uputio pozdrave, dok o detaljima svog privatnog života nikada nije pričao pred kamerama.

Kako je Sara otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je deo dogovora između njenih roditelja.

- Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje - otkrila je Sara jednom prilikom za "Pink".

Lepi Mića istakao je da se u rijalitiju takmiči isključivo zbog novca i da sve što zaradi daje ženi sa kojom u braku preko 30 godina.

- Računao sam, do sada sam u rijalitijima proveo 64 meseca, odnosno 1.900 dana! Bio sam u devet rijalitija i spremam se za deseti! Rešio sam, ulaziću u "Zadrugu" sve dok budem zdrav i vitalan. Ma umreću u rijalitiju! Ulazim u rijalitije zbog zarade, novac me motivše. Ja tamo radim za mesečnu platu, koja nije mala, i sve pare dajem ženi! Ona je moja najveća podrška, srčano me bodri dok sam unutra. Shvata da je to moj posao. Jedino ne voli kada psujem, ali razume da je to šou-program... Meni stvarno ne pada teško rijaliti. Zdraviji sam i oštroumniji od svih koji su se do sada našli u "Zadruzi". Psihički sam jak, nikad nisam imao krize i umem da igram igru. Jak sam kao beton i nijednom mi se nije desilo da puknem, jer sam za rijaliti spreman kao zver - izjavio je Mića jednom prilikom za "Informer".

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.