CELA ZEMLJA SE PITA ZAŠTO JE ALEKS PREŠLA PREKO SVIH PONIŽENJA FILIPU: Ovo su PRAVI RAZLOZI, sve na IZVOLTE
Filip Car i Aleks Nikolić, Foto: M.M./ATAImages

ISKRENO

CELA ZEMLJA SE PITA ZAŠTO JE ALEKS PREŠLA PREKO SVIH PONIŽENJA FILIPU: Ovo su PRAVI RAZLOZI, sve na IZVOLTE

O njihovoj vezi mnogo se govori

Objavljeno:

Pobednica šeste sezone "Zadruge", Aleksandru Nikolić otkrila je zašto je olako prelazila preko uvreda koje joj je Filip Car upućivao u svađama. Takođe Car je Aleksandru i varao sa Majom Marinković.

- Jeste dolazilo do svađa između mene i Filipa, govorila sam da nikad neću biti sa njim, ali to je bilo u trenucima kad mi nije verovao, ali ja njega volim i znam da i on mene iskreno voli, ne folira se i jeste ono pravo. Nekad sam brzo prelazila preko toga, rekli su mi da sam trebala da ga stavim na lager, ali kad ideš srcem ne razmišljaš ni o čemu - rekla je Aleks.

Aleksandra Nikolić u "Zadruzi 6" je osvojila prvo mesto i novčanu nagradu od 50.000 evra. Kako ističe deo novca će uložiti u privatan biznis, a ona i Filip Car uskoro planiraju i svadbu.

- Presrećna sam! Potajno sam se nadala pobedi, ali sam imala jaku konkurenciju, pa nisam bila sigurna. Filip i ja smo zajedno, volimo se i planiramo budućnost. Treba još da se dogovorimo kada će svadba, ali očekujem da bude što pre! Volela bih da uskoro postanem majka. Maštam da rodim četvoro dece - kaže Nikolićeva, koja uskoro putuje sa Carem u Hrvatsku.

- Biću neko vreme u Beogradu, da bih završila obaveze. Filip će obići baku i rodbinu u Novom Sadu. Potom pakujemo kofere i idemo kod njegovih u Crikvenicu.

Na pitanje na šta će da potroši 50.000 evra, Aleks odgovara:

- Srediću mami i sestri stan u Krnjači, a ostatak ću da uložim u privatan biznis. Još ću da razmislim šta će to biti. Moj život nije bio lak, a konačno ću da stanem na noge.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.