BURNA REAKCIJA ZVEZDANA SLAVNIĆA UZNEMIRALA MNOGE: Osuo PALJBU nakon pomena NJENOG IMENA, svi U ŠOKU
Zvezdan Slavnić, Foto: Nemanja Nikolić

da li je ovo moguće?

BURNA REAKCIJA ZVEZDANA SLAVNIĆA UZNEMIRALA MNOGE: Osuo PALJBU nakon pomena NJENOG IMENA, svi U ŠOKU

Slavnić je uputio opake reči ljudima koji su pomenuli ime njegove bivše devojke

Objavljeno:

Zvezdan Slavnić uključio se sinoć u lajv na TikToku, te je imao burnu reakciju nakon što je neko od pratilaca pomenuo ime njegove bivše devojke Anđele Đuričić.

"Nema to volimo vas, ovde ste zbog mene, ovde nikoga nema 20 i nešto dana, volite me zbog mene, a da li će biti nešto ili neće to je druga stvar. Nemojte da mi pametujete više, preko glave ste mi, ćutim vam već 25 dana. Nisam fer? Ne, ja sam previše fer za vas, a drugi niko nije fer, ne sviđa ti se? Doviđenja, nemoj da vas pogasim sve, nisam ja fer, a ona je fer, šta? Neću više da vas čujem sa tim vašim glupostima, slobodno paljba", govorio je Slavnić.

U poslednje vreme mnogo se govori o njihovom raskidu, a pre nekoliko dana u emisiji "Narod pita" jedna od gledateljki iznela je svoje viđenje cele situacije.

"Mislim da je ona mislila da je on pun keša, jer mu je otac poznati košarkaš. Kad je videla da imaju samo jedan kauč i sobu, a posle je pobegla glavom bez obzira. Žana, Marko nije za tebe. Ona je sposobna, jaka žena, takav joj treba", kazala je gledateljka.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.