OVE DVE ŽENE KOJE CELA NACIJA DOBRO ZNA ULAZE U ZADRUGU 7: Detalji iz UGOVORA procureli
Zadruga Elita, Foto: RTV Pink printscreen

zvanično

OVE DVE ŽENE KOJE CELA NACIJA DOBRO ZNA ULAZE U ZADRUGU 7: Detalji iz UGOVORA procureli

Dve bivše zadrugarke, inače velike zvezde, ponovo će se naći na imanju u Šimanovcima.

Objavljeno: 21:58h

Nova sezona rijalitija "Zadruga", koja nosi naziv "Elita", uskoro bi trebalo da počne, a u javnosti se već uveliko spekuliše ko bi mogao da postane deo popularnog TV formata.

Kako piše domaći portal, dve bivše zadrugarke, inače velike zvezde, ponovo će se naći na imanju u Šimanovcima.

Kako otkriva izvor upućen u detalje s kojima barata produkcija, Maja Marinković i Miljana Kulić neće prepustiti "elitnu" sezonu, te će se po ko zna koji put naći u trci za glavnu nagradu od 100.000 evra.

- Kako Zadruga 7, još elitna, bez jednih od najačih rijaliti igrača na ovim prostorima? Naravno da su i Maja i Miljana pozvane na razgovor povodom ulaska u novu sezonu, one su iznele niz svojih uslova, a na produkciji je sada da odluči da li će to prihvatiti ili ne. Maja je naravno tražila frizera i nedeljno sređivanje, jer želi da bude tip-top sređena, dok će Miljana ponovo dobiti poseban apartman, gde će povremeno boraviti i njen sin, Željko - priča izvor i dodaje:

Maja ulazi u Zadrugu 7?
Maja ulazi u Zadrugu 7?foto: M.P./ATAImages

- Maja je svakako već postala elitna učesnica "Zadruge", devojka uvek napravi haos i dobru gledanost, tražena je, svi gledaju šta će sledeći da uradi, pa ne čudi što će se ponovo naći u rijalitju. Miljana, sa druge strane, iako je iz sezone u sezonu često pravila greške i probleme, produkcija joj je ipak i ovog puta izašla u susret i progledali joj kroz prste, jer je shvatila koliko je pogrešila, pa je uspela da se dogovori oko novog učešća. Obe će ući za vrtoglave honorare, to se uopšte ne dovodi u pitanje, cifre su "boli glava" - zaključuje izvor za Republiku.

Bonus video:

00:13

Maja Marinković se snima gola

(Espreso/Republika/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.