ŠOK VEST! ZVEZDAN U VEZI SA UDATOM PEVAČICOM
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

da li JE REALNO?

ŠOK VEST! ZVEZDAN U VEZI SA UDATOM PEVAČICOM

Njh dvoje se već 10 dana intenzivno viđaju, iako je ona u zvaničnom braku i ima dvoje dece, pa zbog toga moraju da se kriju.

Objavljeno: 10:04h

Zvezdan Slavnić se, navodno, pohvalio drugovima kako je uplovio u kombinaciju sa jednom udatom pevačicom.

Mnogi su posumnjali da je namerno smuvao tu pevačicu koju oduvelk gotivi kako bi se osvetio Anđeli i stavio joj do znanja da više ne pati za njom.

Kako "Star" saznaje, njh dvoje se već 10 dana intenzivno viđaju, iako je ona u zvaničnom braku i ima dvoje dece, pa zbog toga moraju da se kriju.

Mnogi su posumnjali da je namerno smuvao tu pevačicu
Mnogi su posumnjali da je namerno smuvao tu pevačicufoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

To je jedan od razloga zašto je Zvezdan rešio da se odseli iz Mokinog stana i da iznajmi stan za sebe kako bi imali gde da se viđaju.

- Zvezdan se već neko vrme viđa sa tom pevačicom koja je poznata javnosti, ona ima 46 godina, a upoznali su se još pre 20 godina. Ona je skoro pisala Zvezdanu da ga podrži kada je izašao iz Zadruge i on se baš oduševio, kao da je jedva dočekao- započinje izvor, pa nastavlja:

Osvetio se Anđeli i stavio joj do znanja da više ne pati za njom.
Osvetio se Anđeli i stavio joj do znanja da više ne pati za njom.foto: NENAD KONSTANTINOVIĆ, ANA PAUNKOVIĆ, SHUTTERSTOCK/KURIR

- Dogovorili su se da se nađu, pričali dugo i ona mu je rekla da je još u braku, ali samo zakonski jer već dve godine svako živi svoj život. Bitno joj je da se ne sazna za nju i Zvezdana zbog muža i dece. On važi za opasnu facu i ako sazna da je sa Zvezdanom može svašta da bude, znao je ranije da se obračunava i pištoljem. Zato joj je Zvezdan obećao da će da ćuti i započeli su vezu, ali nije izdržao da se ne pohvali drugovima- ističe izvor za "Star", pa otkriva "sočne" detalje:

- Zvezdan kaže da nikad nije imao bolji se*s, jer je ona mnogo strastvena i da će se potruditi da im veza opstane u tajnosti.

Bonus video:

00:19

Zvezdan i Anđela dobili poklone od fanova

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.