VELIKO SLAVLJE U DOMU KULIĆA: Miljana sve PODELILA JAVNO, Mariju i Sinišu ovakve do SADA NISMO VOĐALI (FOTO)
Marija, Siniša i MIljana Kulić, Foto: Damir Dervišagić

VESELO

VELIKO SLAVLJE U DOMU KULIĆA: Miljana sve PODELILA JAVNO, Mariju i Sinišu ovakve do SADA NISMO VOĐALI (FOTO)

Miljana je na svom Instgagramu objavila Sinišinu i Marijinu fotografiju iz jednog restorana, na kojoj su nasmejani i ljube se.

Objavljeno:

Marija i Siniša Kulić proslavljaju 30. godišnjicu braka, a tom prilikom se njihova porodica okupila i proslavila ovaj dan.

Miljana je na svom Instgagramu objavila Sinišinu i Marijinu fotografiju iz jednog restorana, na kojoj su nasmejani i ljube se. Marija je za ovu priliku odabrala belu haljinu, napravila je frizuru i otišla na šminkanje, što je iznenadilo mnoge, jer gledaoci rijalitija nisu imali često prilike da je viđaju u ovakvim izdanjima.

Njihova ćerka Ana Kulić takođe je podelila fotografiju sa porodičnog okupljanja, a uz to je kratko napisala: "30. godišnjica braka mame i tate", dok se u pozadini vidi i mali Željko.

Marija i Šiniša Kulić slave 30 godine braka
Marija i Šiniša Kulić slave 30 godine brakafoto: Printscreen/ Instagram/ marijakulicstar, Printscreen Instagram/marijakulic

Inače, Kulići su pre nekoliko dana imali dramu sa Miljaninim bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, kojeg su optužili da im je uzeo 10.000 evra, a koji je sa druge strane izjavio da oni njemu duguju ogroman novac.

Takođe, Ivan Marinković sa kojim Miljana ima sina Željka, ponovo je na ratnoj nozi sa Kulićima, te navodno traži starateljstvo nad njihovim detetom.

Kako prenosi "Skandal", Marinković je navodno posetio advokata i konsultovao se sa njim oko preuzimanja potpunog starateljstva nad sinom Željkom.

Objava Ane Kulić
Objava Ane Kulićfoto: Printscreen/ Instagram/ marijakulicstar, Printscreen Instagram/marijakulic

- Moj sin je dolazio kod mene i pričao kako ga Miljana bije, a i ja sam to video. Osim toga je pijanica, a i sama je priznala da se drogirala. A kada majci oduzimaju dete? Kada je narkoman, ku**a ili kada ga maltretira. Njena majka takođe pije. To je nešto preko čega neću da pređem - rekao je Ivan u emisiji "Narod pita".

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.